R3 Factor Skin Defense

R3 Factor Skin Defense
R3 Factor Skin Defense

R3 Factor Skin Defense, lotiune pe baza de aloe vera oferita de catre Forever Living Products, va ajuta tenul sa aiba un aspect de invidiat prin 3 mijloace de actiune: contribuie la retinerea apei pana la restabilirea nivelului optim de hidratare al tenului; reinnoieste aspectul tenului si reface rezistenta tesuturilor aflate in structura pielii.

Important

R3 Factor Skin Defense are la baza o formula ce se bazeaza in cea mai mare parte pe gelul stabilizat de aloe vera, alaturi de colagen solubil, vitaminele E si A, alfa-hidro-acizi, toate aceste elemente facand-o ideala pentru a preveni imbatranirea tenului si a ridurilor cu aspect de “laba gastii”, contribuind si la refacerea aspectului si coloratiei normale a tenului.

R3 Factor Skin Defense contribuie la mentinerea sanatatii pielii

Asadar, iata de unde vin cei trei “R” din denumirea produsului:

  • Reinnoieste aspectul tenului;
  • Retine apa pana la nivelul optim de hidratare al tenului;
  • Restabileste rezistenta si elasticitatea tesuturilor pielii.

Iata si lista cu principale ingrediente prezente in R3 Factor Skin Defense: gelul stabilizat de aloe vera, ulei obtinut din sambure de caisa, colagen solubil, parfum, extract de citrice, apa demineralizata, extract de mere, acid ascorbic, extract din trestie de zahar.

De retinut

*** Contribuie la mentinerea sanatatii, structurii si coloratiei pielii
*** Retine apa, Restabileste elasticitatea si Reinnoieste aspectul epidermei

Utilizare R3 Factor Skin Defense:

  • R3 Factor Skin Defense se va aplica numai la nivelul tenului ce a fost curatat in prealabil, sau oriunde este nevoie. Se recomanda a se folosi produsul atat seara cat si dimineata, pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Dupa folosirea produsului R3 Factor Skin Defense ritualul de ingrijire poate continua cu alte produse din oferta firmei Forever Living Products, anume Firming Foundation Lotion sau Recovering Night Creme.

Prezentare R3 Factor Skin Defense:

  • R3 Factor Skin Defense contine 57 grame.

R3 Factor Skin Defense pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *