Gentleman’s Pride After-Shave

Gentlemans Pride After Shave
Gentleman’s Pride After-Shave

Gentlemans Pride After Shave reprezinta o lotiune dupa ras conceputa de catre Forever Living Products pe baza proprietatilor gelului de aloe vera. Lotiunea este gandita sa elimine toate potentialele neplaceri ce rezulta in urma barbieritului. Se stie ca lamele de la aparatele de ras pot provoca zgarieturi, uscaciune cutanata, iritatii si taieturi. Pentru a preintampina aceste probleme, aloe vera este alegerea naturala cea mai indicata.

Gentlemans Pride After Shave – actiune calmanta si hidratanta

Neplacerile provocate de lamele de ras vor disparea ca prin minune folosind acest after-shave fara alcool, hidratant ce imprima si un miros curat, masculin.

Important

Gentlemans Pride After Shave va este oferit de catre Forever Living Products sub forma de emulsie catifelanta si hidratanta, capabila sa calmeze pielea dupa barbierit. Alaturi de gelul stabilizat de aloe vera, Gentlemans Pride After Shave mai contine si extract de musetel si rozmarin pentru imbunatatirea efectului de calmare si hidratare. In plus, daca veti folosi dupa barbierit Gentleman’s Pride After-Shave combinatia excelenta dintre gelul de aloe vera stabilizat si agentii de hidratare va lasa in urma o senzatie extrem de placuta pentru piele pe care o va improspata si inviora.

Gentleman’s Pride After-Shave va conferi o prospetime pe care barbatii o vor indragi, in vreme ce femeile vor aprecia nota de masculinitate adusa de parfumul sau.

De retinut

*** After-shave si balsam pentru ten
*** Nu contine alcool
*** Actiune hidratanta si calmanta
*** Nota proaspata, masculina, unica

Utilizare Gentlemans Pride After Shave:

  • Gentleman’s Pride After-Shave se va folosi dupa barbierit. Se va aplica pe suprafata tenului, dupa care se va masa pana cand va patrunde in piele complet

Prezentare Gentlemans Pride After Shave:

  • Gentleman’s Pride After-Shave contine 118 ml

Forever Gentlemans Pride After Shave pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *