Forever Vision

Forever Vision
Forever Vision

Forever Vision oferit de catre Forever Living Products Romania, indeplineste toate acele calitati pe care orice produs ar trebui sa le indeplineasca pentru a proteja vederea. Forever Vision are la baza luteina provenita din afine. Ea este recunoscuta pentru proprietatile sale in protejarea vederii. Cu numai doua tablete din acest produs puteti avea siguranta ca vederea dumneavoastra va este pe deplin protejata.

Forever Vision – sprijina pastrarea acuitatii vizuale

Pentru unii dintre noi a vedea inseamna ceva ce este de la sine inteles, dar in realitate acesta este un bun nepretuit. Adesea, se intampla sa ne completam dieta cu diverse suplimente nutritive care sa acopere anumite carente alimentare, dar avem tendinta de a neglija vederea, pana la urma foarte necesara in vederea mentinerii sanatatii noastre.

Important

Suplimentul nutritiv pe care vi-l propunem, Forever Vision, are la baza luteina, alaturi de extracte de afine si zeaxantina, ce impreuna formeaza un grup de antioxidanti foarte puternici. Afinele spre exemplu, sunt recunoscute pentru proprietatile lor benefice in mentinerea vederii, prin ameliorarea circulatiei sangvine la nivelul ochilor. Un element prezent in foarte multe fructe si legume, luteina, are o contributie importanta in protectia retinei. Astaxantina si zeaxantina sunt si ei doi carotenoizi cu rol important in mentinerea sanatatii maculei retiniene.

Asadar, cu numai doua tablete din Forever Vision in fiecare zi aveti garantia ca vederea dumneavoastra este protejata, fiind o cale facila si la indemana tuturor de a mentine clara vederea, pentru viitorul ochilor dumneavoastra.

De retinut

*** Contine extract de afine negre, luteina si zeaxantina
*** Contribuie la mentinerea acuitatii vizuale
*** Pentru mentinerea vederii, pentru viitorul ochilor tai

Administrare Forever Vision:

  • Doua tablete pe zi, ca supliment nutritiv

Prezentare Forever Vision:

  • 60 tablete

Forever Vision pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *