Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly
Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly este un produs oferit de catre Forever Living Products Romania bazat in special pe laptisorul de matca. Laptisorul de matca serveste pentru a hrani matca. Ea este capabila datorita laptisorului de matca sa depuna in jur de 3000 de oua in fiecare zi. Tot laptisorul de matca face posibil ca matca sa traiasca de pana la 40 de ori mai mult decat o albina lucratoare.

Secretia lactescenta a glandelor faringeale produsa de catre albile tinere reprezinta ceea ce noi numim laptisor de matca. Este considerat a fi un “super-aliment” cu un continut extrem de bogat de enzime. Au acces la el numai matcile, sau albinele tinere care urmeaza a deveni regine. O albna lucratoare traieste in jur de 4 pana la 6 saptamani si se hraneste cu miere obisnuita, comparativ cu matca ce ajunge sa traiasca pana la 6 ani.

Forever Royal Jelly – laptisor de matca usor asimilabil

Gama de produse apicole din care face parte si Forever Royal Jelly este 100% naturala.

Important

Forever Royal Jelly este bogat in vitamine, intre care vitaminele D, E, vitamina C si vitamina A, alaturi de complexul vitaminic B. Dintre toate componentele sale se remarca vitamina B5 numita si acid pantotenic, deosebit de importanta in cadrul organismului, printre care metabolismul si sinteza proteinelor, hidratilor de carbon, lipidelor si a unor hormoni. Alaturi de vitaminele enumerate anterior, Forever Royal Jelly contine toti cei opt aminoacizi esentiali, alaturi de zece aminoacizi neesentiali si minerale precum potasiu, fier, cupru, calciu, sulf, siliciu, etc… Laptisorul de matca mai contine in cantitati apreciabile si proteine.

Forever Royal Jelly are ca sursa de provenienta diverse regiuni de desert aflate la inaltimi destul de mari, izolate, acolo unde stupii beneficiaza de cele mai bune conditii. Dupa ce este extras din stupi, laptisorul de matca este racit foarte rapid pana la congelare, eliminadu-se surplusul de apa ce exista in produs, mentinandu-se astfel nealterate cantitatile de minerale, vitamine, coenzime si enzime existente.

De retinut

*** Laptisorul de matca reprezinta unul dintre cele mai complete alimente
*** Laptisorul de matca oferit de Forever Living Products Romania nu contine aromatizanti, colorantisi conservanti de sinteza
*** Laptisorul de matca este usor asimilabil

Administrare Forever Royal Jelly:

  • Intre 1 si 3 tablete pe zi, de preferat inainte de masa cu 30 de minute

Prezentare Forever Royal Jelly:

  • Forever Royal Jelly contine 60 tablete.

Forever Royal Jelly pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *