Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power
Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power va pune in fata proprietatilor benefice oferite de catre fructe precum pere, magostan, zmeura, afinele, rodia, mure si a extractului din semintele de struguri, toate acestea combinate in jurul gelului stabilizat de aloe vera, rezultand o bautura deosebita prin calitatile sale si cu un gust extrem de placut.

Intreaga gama de ingrediente continute in Forever Pomesteen Power se afla in fruntea listei de valori CARO, mai ales mangostanul si rodia. CARO arata in ce masura un antioxidant este capabil sa inlature efectele negative produse de catre radicalii liberi. Nu mai ramane decat sa va bucurati de proprietatile antioxidante detinute de catre mangostan si de catre rodie. Cele doua fructe sunt completate de alte fructe exotice in timp ce consumati Forever Pomesteen Power.

Forever Pomesteen Power – sursa de antioxidanti

Fara putinta de tagada, antioxidantii sunt de o importanta vitala in mentinerea si pastrarea sanatii noastre. In momentul de fata mai multi specialisti in domeniul nutritiei incearca sa se puna de acord in ceea ce priveste declararea fructului cu cele mai multe proprietati antioxidante, cu cea mai mare cantitate de xantone continuta si cea mai mare valoare a ratei CARO. Bautura noastra, Forever Pomesteen Power, corespunde din toate punctele de vedere cand vine vorba de aceste cerinte, pentru ca este o bautura din extracte de fructe si sucuri precum zmeura, mangostanul rodia, perele, afinele si semintele de struguri.

Important

Comparativ cu nivelul de antioxidanti continut spre exemplu de vinul rosu, sucul de portocale sau de merisor, sau ceaiul verde, sucul de rodie are un continut mult mai mare de polifenoli antioxidanti, fiind in acelasi timp si o sursa bogata pentru vitaminele E, C, A si fier.

De-a lungul Asiei mangostanul a ajuns un fruct foarte cunoscut, iar pentru gustul sau deosebit de placut regina Victoria l-a declarat fructul sau preferat. Pe langa gustul sau deosebit, acesta este foarte bogat in xantone, avand o valoare CARO foarte crescuta. Xantonele sunt o grupare de compusi naturale ce se regasesc in fructe, apreciati in mod deosebit pentru proprietatile lor antioxidante.

De retinut

Forever Pomesteen Power va va oferi bucuria de a beneficia de proprietatile antioxidante din mangostan, rodie si alte fructe.

Administrare Forever Pomesteen Power:

  • Forever Pomesteen Power se va agita inainte de a se folosi. Se vor consuma in jur de 30 ml pe zi, de preferat inainte de mese;
  • Pentru a nu-si pierde din proprietati se recomanda a se pastra la frigider dupa ce produsul a fost desigilat;
  • Se va consuma in termen de 30 de zile dupa ce a fost desfacut produsul.

Prezentare Forever Pomesteen Power:

  • Forever Pomesteen Power contine 473 ml.

Forever Pomesteen Power pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *