Forever Multi Maca

Forever Multi-Maca
Forever Multi-Maca

Maca, folosita de catre Forever Living Products pentru obtinerea produsului Forever Multi Maca, este o planta ce se cultiva indeosebi in tinuturile muntoase aflate in centrul statului Peru. Partea comestibila a plantei este radacina. Ea se aseamana destul de mult cu ridichea, iar pentru localnici este o adevarata sursa de elemente nutritive.

Istoria folosirii plantei maca in statul Peru are o istorie de peste 2000 de ani. Din aceasta perioada se trag legendele care vorbesc despre folosirea plantei maca de catre razboinici inainte de a merge la lupta pentru a avea rezistenta si forta. Nici conchistadorii spanioli nu au ramas indiferenti la beneficiile aduse de aceasta planta, ei numind-o stimulentul sexual al incasilor. In prezent planta este recunoscuta pe plan mondial pentru capacitatile sale de a favoriza libidoul, energia si potenta sexuala. Ea este denumita si ginseng peruvian.

Forever Multi Maca – favorizeaza vitalitatea si energia

Pe teritoriul Americii de Sud maca este folosita pentru a ameliora efectele negative ale stresului. In acelasi timp combate oboseala si mentine vitalitatea femeile au folosit planta maca. Varsta de la care femeile din Peru incep sa consume maca este de numai trei ani, si in felul acesta ele isi pastreaza fertilitatea, forta si productivitatea pana la varste foarte inaintate. Insa, pentru a favoriza libidoul femeilor este necesar a se consuma aceasta planta zilnic.

Din punct de vedere nutritiv, radacina uscata de maca are o valoare foarte mare, aproape identica cu cea a cerealelor precum graul si orezul, continand peste 60% hidrati de carbon, 8,5% fibre vegetale, 2,2% lipide si 10% proteine.

Continutul ridicat de proteine si substante nutritive vitale este „vinovat” de efectul pozitiv asupra functiei sexuale. Cea mai mare parte a proteinelor se regaseste sub forma unor aminoacizi necesari mai multor functii, intre care si celei sexuale si de reproducere. De asemenea, acesti aminoacizi joaca un rol important in sinteza substantelor care transmit semnale sistemului nervos si indeplinesc un rol major in procesul de stimulare sexuala, impreuna cu rezistenta fizica din timpul actului sexual.

Aminoacizii necesari stimularii functiei sexuale sunt histidina, tirozina si fenilalanina, toate trei regasindu-se din plin in maca in cantitati suficient de mari. Pe langa cei trei aminoacizi se regaseste si arginina, un alt aminoacid raspunzator cu sustinerea functiei sexuale masculine. Forever Multi Maca reuseste sa combine intr-un mod ideal maca peruviana cu o alta serie de compusi selectati cu cea mai mare atentie, rezultand un supliment nutritiv de succes.

Important

Motivele pentru care maca a fost asemanata cu ginsengul, fiind denumite „ginseng peruvian”:

  • Contine acizi grasi, carbohidratisi proteine;
  • Creste nivelul energiei, vitalitatea;
  • Maca este folositoare si sportivilor pentru cresterea nivelului energiei si pentru imbunatatirea performatelor sportive

Alte componente prezente in Forever Multi Maca:

  • Muira puama, denumit si lemnul potentei, un arbust originar din Brazilia;
  • Tribulus terrenstris, denumit si „coltul babei”, cu origini in Australia contine saponide, polizaharide, saruri de potasiu, acizi grasi si taninuri;
  • Catuaba, planta cu origini in Brazilia este un excelent fortifiant al sistemului nervos, si ea un excelent stimulator al functiilor sexuale. Este folosita pentru intarirea organismului inlaturand starea de oboseala;
  • Unul dintre cele mai importante elemente prezente in Forever Multi-Maca este arginina;
  • Natto (soia fermentata) are numeroase efecte dintre care se remarca cele anticoagulante. Are efecte anti-imbatranire.

Cate doua tablete pe zi din Forever Multi-Maca vor fi de ajuns sa vedeti tot ceea ce poate face pentru dumneavoastra toata combinatia de plante si elemente nutritive prezentate mai sus in cadrul produsului Forever Multi-Maca.

De retinut

*** Cunoscut ca stimulent sexual al incasilor
*** Poate favoriza libidoul, vitalitatea si energia

Administrare Forever Multi Maca:

  • Se vor consuma cate doua tablete in fiecare zi.

Prezentare Forever Multi Maca:

  • Forever Multi-Maca se prezinta sub forma unui flacon ce contine 60 tablete.

Forever Multi Maca pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *