Forever Marine Mask

Forever Marine Mask
Forever Marine Mask

Forever Marine Mask se adreseaza tuturor persoanelor active, pentru ca la sfarsitul unei zile istovitoare tenul are foarte mult de suferit si adesea devine lipsit de stralucire. Cele mai eficiente metode de refacere a tenului sunt, fara posibilitatea de a gresi, sunt curatirea profunda si hidratarea intensa. In felul acesta se realizeaza restabilirea texturii catifelate, dar si refacerea in totalitate a rezervei hidrice a tenului.

Forever Marine Mask contine minerale marine si aloe vera

Forever Marine Mask este un produs oferit de catre Forever Living Products Romania capabil sa ofere tenului atat curatirea sa profunda. In plus, va contribui si la refacerea texturii tenului, lucru datorat in special mineralelor marine prezente in acesta. Mineralele vin sa completeze actiunea de curatare si de hidratare oferita de catre aloe vera, extractele de castravete si de catre mierea de albina.

Important

Masca Forever Marine Mask este foarte usor de aplicat, conferind prospetime tenului actionand in profunzimea tenului pentru a-l revitaliza. Suntem convinsi ca va veti indragosti pe loc de acest produs, iar tenul imediat va recunoaste calitatea de exceptie a ingredientelor ce formeaza Forever Marine Mask.

Iata lista principalelor ingrediente prezente in Forever Marine Mask: gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, vitamina E naturala, extracte de alge, apa demineralizata, parfum ,extract de rozmarin, acid ascorbic.

De retinut

*** Asigura concomitent curatare si hidratare profunda
*** Contine minerale marine
*** Usor de aplicat, ideala pentru ingrijirea tenului

Utilizare Forever Marine Mask:

  • Dupa curatirea sau demechierea tenului se va aplica Forever Marine Mask intr-un strat suficient pentru a acoperi intreaga fata. Produsul se va aplica pe o directie spre exterior, evitandu-se zona din jurul ochilor. Dupa ce masca s-a uscat (15-20 minute), aceasta se va indeparta cu apa calduta, si pentru uscare se va tampona fata cu o tesatura moale

Prezentare Forever Marine Mask:

  • Forever Marine Mask contine 113 grame

Forever Marine Mask pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *