Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus
Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv de ultima generatie. A fost conceput pentru a furniza intreaga cantitate de antioxidanti de care organismul are nevoie pe parcursul unei singure zi. Alaturi de antioxidanti, in produs se regasesc si alte substante nutritive foarte benefice pentru organism. Dintre acestea enumeram bioflavonoide, toate avand ca sursa lyciumul, un fruct chinezesc.

In China fructul de lycium se bucura de o mare apreciere, in special pentru continutul sau de antioxidanti si aminoacizi. Pe langa extractul de lycium, in Forever Lycium Plus se mai regaseste si radacina de lemn dulce, si ea un produs cu multe intrebuintari in traditionale. Despre lycium se mai poate spune ca utilizarea sa cea mai frecventa a fost de adjuvant pentru a scoate tot ce este mai bun din alte plante cu intrebuintari diverse. In final, in Forever Lycium Plus exista mai bine de 150 de compusi, fiecare cu efectele sale benefice.

Forever Lycium Plus – contine antioxidanti puternici

Din radacina de lemn dulce se extrage un concentrat denumit Licorice Flavonoid, un conglomerat de bioflavonoide. Acesta este obtinut prin indepartarea glicirizinei care se face responsabila de producerea unor efecte secundare. Bioflavonoidele extrase din lemnul dulce se afla in topul listei cu cei mai cunoscuti si apreciati antioxidanti cunoscuti pana la ora actuala.

Important

Cercetari de data recenta au scos in evidenta doua aspecte importante legate de extractul de lycium: primul este legat de puternicele sale calitati antioxidante, iar al doilea se refera la capacitatea acestuia de a contracara efectele secundare ce apar in cazul radioterapiei si chimioterapiei. Extractul obtinut din fructele de lycium are capacitatea de a ameliora semnele imbatranirii, amelioreaza semnele senilitatii, si in schimb are o contributie importanta la cresterea acuitatii vizuale si la imbunatatirea functiilor sexuale. Efectele sale pozitive nu se opresc aici, fructul este consumat de secole intregi pentru ca favorizeaza constitutia fizica prin mentinerea energiei.

Forever Lycium Plus – tonic puternic

Toate beneficiile descrise mai sus aduse de ingredientele prezente in Forever Lycium Plus va sunt aduse de acest produs. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv de ultima generatie foarte apreciat de catre toti cei care l-au consumat pana in prezent.

De retinut

*** Antioxidant puternic
*** Sursa valoroasa de fitonutrienti
*** Benefic vazului si pielii
*** Tonic puternic

Administrare Forever Lycium Plus:

  • Se vor consuma 3 tablete pe zi in reprize diferite

Prezentare Forever Lycium Plus:

  • Forever Lycium Plus se prezinta sub forma de flacon ce contine 100 tablete

Forever Lycium Plus pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *