Forever Lite Ultra Vanilla

Forever Lite Ultra Vanilla
Forever Lite Ultra Vanilla

Forever Lite Ultra Vanilla cu continut bogat de aminoteina, reprezinta o continuare ideala a stilului de viata sanatos produs de catre Forever Living Products. In noul produs Forever Lite Ultra Vanilla se regasesc imbinate o noua tehnologie alaturi de o noua mentalitate. Ele sunt menite a ajuta in mod decisiv la formarea si mentinerea unui regim de viata foarte sanatos.

Important

Este suficient sa consumati in fiecare zi numai doua cocteiluri din produsului Forever Lite Ultra Vanilla. Se va prepara respectand indicatiile, cu lapte degresat. Veti aduce astfel intregul aport de minerale si vitamine necesar organismului sa functioneze normal in fiecare zi. Aceste doua cocteiluri va vor furniza 18 dintre cei mai importanti aminoacizi, inclusiv pe cei esentiali, cu lant ramificat sau neesentiali.

Forever Lite Ultra Vanilla – sursa de hrana saraca in calorii

Nu trebuie omis faptul ca Forever Lite Ultra Vanilla este parte componenta a programului Forever C9 destinat dobandirii si mentinerii unei siluete adcvate. Asadar, consumat chiar si separat Forever Lite Ultra Vanilla va va ajuta sa preluati intregul control asupra propriei greutati corporale si implicit a propriei sanatati.

Iata in continuare o lista scurta cu cele mai importante ingrediente prezente in Forever Lite Ultra Vanilla cu aminoteina: proteine izolate de soia, fructooligozaharide, fructoza, fosfat dicalcic, aminogen, lecitina de soia, ulei de sofranas, vitamina D3, vitamina A, beta-caroten, acid folic, spirulina, oxid de zinc, acid ascorbic, iodura de potasiu, clorura de crom, drojdie de bere, aroma naturala de vanilie, riboflavina, etc…

De retinut

*** Forever Lite Ultra Vanilla se va folosi ca parte a unei diete sarace in calorii si carbohidrati;
*** Numai doua cocteiluri din Forever Lite Ultra Vanilla vor asigura intregul necesar zilnic de minerale si vitamine;
*** Produsul prezinta o aroma naturala de vanilie
*** O singura cutie de Forever Lite Ultra Vanilla contine aproximativ 21 de doze

Administrare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • Se va proceda la mixarea unei singure masuri de produs alaturi de 300 ml de suc de fructe sau lapte degresat;
  • Se va folosi masura prezenta in interiorul produsului;
  • Inainte de fiecare utilizare se va agita produsul.

Prezentare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • Forever Lite Ultra Vanilla Pouch contine 375 grame

Forever Lite Ultra Vanilla Pouch pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *