Forever Lean

Forever Lean
Forever Lean

Forever Lean, unul dintre cele mai noi produse oferite de catre Forever Living Products, are la baza doua ingrediente potrivite pentru a reduce absorbtia caloriilor din carbohidrati si lipide. Primul ingredient la care facem referire este extractul de smochin indian, arbore ce se regaseste sub mai multe denumiri, dintre care enumeram: nopal, Opuntia ficus-indica sau para tepoasa. Frunzele smochinului indian se remarca prin continutul important de fibre cu rol in impiedicarea absorbtiei grasimilor in organism. Calitatile acestor fibre au fost aratate de mai multe studii de specialitate, aratandu-se in primul rand capacitatea acestora de a reduce absorbtia lipidelor.

Forever Lean – contine crom

Al doilea ingredient la care facem referire este reprezentat de o proteina ce se obtine din boabele de fasole alba. Aceasta proteina are rol in incetinirea absorbtiei zaharurilor la nivelul intestinului subtire lucru datorat inhibarii temporare a activitatii enzimei responsabile cu transformarea zaharurilor in amidon.

Cele doua ingrediente care formeaza Forever Lean de-a dreptul revolutionare va pot ajuta sa va mentineti silueta ideala. In plus, va va ajuta si sa atingeti greutatea pe care o doriti. Acest lucru se va intampla prin blocarea absorbtiei caloriilor din carbohidrati si lipide.

Important

Sigur ca pe langa cele doua elemente descrise anterior mai sunt si altele. Dintre acestea in primul rand trebuie mentionat triclorura de crom. Se stie despre crom ca este un foarte important mineral cu rol in sprijinirea organismului de a regla nivelul zaharului din sange. Acest lucru este extrem de important pentru o functionare normala a organismului.

Sigur ca pentru o eficienta deosebita a acestui produse recomandam o dieta sanatoasa alaturi de practicarea in mod constant de exercitii fizice, stabilind astfel o practica normala si fara riscuri in atingerea si mentinerea greutatii corporale mult visate.

De retinut

*** Forever Lean are o contributie importanta la oprirea absorbitiei caloriilor in carbohidrati si lipide
*** Forever Lean ajuta la inhibarea temporara a absorbitiei kilocaloriilor din zaharuri
*** Un element important din randul ingredientelor prezente in Forever Lean este cromul. Este important pentru sprijinul acordat organismului pentru stabilirea nivelului normal al zaharului din sange

Administrare Forever Lean:

  • Se va administra cate o capsula din Forever Lean cu putin timp inaintea fiecare mese;

Prezentare Forever Lean:

  • Forever Lean contine 120 capsule

Forever Lean pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *