Forever Kids

Forever Kids
Forever Kids

Forever Kids se adreseaza in special copiilor fiind un supliment nutritiv ce ofera fitonutrienti, minerale si vitamine. Toti nutrientii din Forever Kids sunt obtinuti din legume si fructe. Forever Kids contine o paleta larga de substante nutritive oferind intregul necesar zilnic de care corpul uman are nevoie. Dintre acestea le enumeram numai pe cateva: vitamine precum B2, B12, B6, B5, E, D, C, A alaturi de minerale importante ca magneziul, manganul, cuprul, calciul si zincul. Sursele din care sunt obtinute acesti nutrienti sunt legume si fructe: mere, lamaie, merisor, rosii, varza, spanac, roscove si broccoli.

Forever Kids – fara conservanti sau coloranti artificiali

Oferiti copiilor dumneavoastra toate vitaminele si mineralele de care acestia au nevoie zi de zi, prin intermediul unui supliment nutritiv special conceput pentru ei: Forever Kids. Tabletele de Forever Kids se prezinta sub o forma delicioasa si amuzanta le asigura atat copiilor (cu o varsta de minim 2 ani) dar si adolescentilor intregul necesar de elemente nutritive vegetale, minerale si vitamine, care este posibil sa le lipseasca din alimentatie.

Important

Nutrientii vegetali se regasesc in fructe si legume. Ultimele tehnici din domeniu asigura protejarea substantelor nutritive importante. Acest lucru este important pentru ca acestea sa nu fie distruse in timpul procesului de prelucrare. In acest fel a luat nastere o multivitamina masticabila prezenta sub forma unor tablete amuzante, completand astfel oferta de suplimente nutritive ce sunt oferite de catre Forever Living Products.

Forever Kids NU contine conservanti sintetici, coloranti, aspartat sau zahar, in vreme ce toate substantele nutritive sunt extrase din legume sau fructe precum varza, spanacul, rosii, citrice, mere, broccoli, afine acerola sau morcovi. Copii vor iubi acest produs pentru gustul sau natural de struguri sau portocala.

De retinut

*** Culori si forme amuzante pe care copiii le vor indragi
*** Fara coloranti si conservanti artificiali
*** Tablete masticabile
*** Fitonutrientii sunt obtinuti din legume proaspete de cea mai buna calitate, printre care broccoli, spanac, morcovi si varza.

Administrare Forever Kids:

  • Pentru copii cu o varsta de pana la 4 ani se vor administra pana la doua tablete in fiecare zi;
  • In cazul copiilor de peste 4 ani, dar si al adultilor doza zilnica recomandata este de 2 pana la 4 tablete zilnic

Prezentare Forever Kids:

  • Forever Kids contine 120 tablete

Forever Kids pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *