Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer
Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer va este de un mare ajutor atunci cand produsele pentru igiena personala nu sunt la indemana dumneavoastra si doriti ca sanatatea dumneavoastra si a familiei sa fie aparata cat mai bine. Nu trebuie pierdut din vedere ca dusmanii cei mai aprigi sunt chiar cei invizibili.

Mai ales in cazul in care faceti parte dintr-o familie foarte activa, care stabileste contacte cu multe persoane, si odata cu acestea si…cu multi microbi. Forever Hand Sanitizer, asemeni multor produse din oferta Forever Living Products, are la baza gelul stabilizat de aloe vera, dar langa acesta se regaseste si mierea, in felul acesta reusind sa distruga pana la 99.99% dintre microbi. Efectul hidratant al gelului de aloe vera din Forever Hand Sanitizer se combina cu cel calmant produs de catre miere cu scopul de a curata, hidrata, catifela si dezinfecta pielea. Efectele pozitive insa nu se opresc aici, Forever Hand Sanitizer aduce un miros placut de lavanda si lamaie, fiind cu adevarat incantator.

Forever Hand Sanitizer – distruge microbii

Forever Hand Sanitizer se prezinta sub forma unui flacon foarte practic, ce poate fi avut oricand si oriunde v-ati afla la indemana, cu un continut de circa 60 ml. Daca ar fi sa spunem lucrurilor pe nume, aceia dintre dumneavoastra care fiind mai activi intra in contact cu mai multe persoane, nu au cum sa evite potentialele probleme produse de catre prezenta microbilor, dar intr-un mod foarte sigur si rapid puteti scapa de acestea folosind un flacon de Forever Hand Sanitizer.

Asadar, puteti sta linistiti acum, un recipient din Forever Hand Sanitizer va tine departe de aceste griji. Nu putem incheia decat prin a va spune sa folositi Forever Hand Sanitizer, iar totul va fi in regula.

*** Distruge 99,99% dintre microbi
*** Miros placut de lamaie si lavanda

Utilizare Forever Hand Sanitizer:

  • Forever Hand Sanitizer se va aplica pe maini si se va proceda la un masaj pana cand este complet absorbit in piele.

Prezentare Forever Hand Sanitizer:

  • Forever Hand Sanitizer contine 60 ml.

Forever Hand Sanitizer pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *