Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic Thyme
Forever Garlic Thyme

Forever Garlic Thyme imbina intr-un mod armonios beneficiile aduse de catre usturoi in ceea ce priveste intarirea sistemului imunitar, prevenirea racelilor de sezon si a gripelor, cu cele aduse de catre cimbrisor, de asemenea un foarte puternic antioxidant ce poseda calitati asemanatoare cu cele ale usturoiului. Alaturi de un alt produs exceptional de la Forever Living Products Romania, anume Forever Aloe Peaches, Forever Garlic Thyme devine ideal pentru copii.

Despre folosirea cimbrisorului dar si a usturoiului in alimentatie se stie ca acest lucru dateaza de mai multe milenii incoace. Spre exemplu, usturoiul avea mai multe utilizari in Egipt, lucru confirmat de un papirus care enumera 22 de intrebuintari ale acestuia. Ei bine, a venit momentul sa intelegem beneficiile aduse de catre cele doua plante pentru sanatate.

Forever Garlic Thyme – favorizeaza transformarea lipidelor in energie

Forever Garlic Thyme este un supliment nutritiv a carui formula se bazeaza pe utilizarea usturoiului si cimbrului, doi antioxidanti extrem de puternici care impreuna formeaza o arma puternica in vederea mentinerii sanatatii. In momentul in care usturoiul este zdrobit, enzimele din compozitia sa incep sa produca un agent puternic, in vreme ce ceilalti compusi din usturoi ajuta procesele metabolice prin care lipidele sunt transformate in energie, aparand in acelasi timp organismul de actiunea radicalilor liberi. Acest lucru a fost demonstrat de mai multe studii de specialitate.

Important

Forever Garlic Thyme se prezinta sub forma unor capsule gelatinoase inodore ce mai contin si lecitina si ajoene pentru emulsionarea lipidelor. Un alt element continut de catre usturoi este germaniul, si el un microelement care sprijina buna functionare a sistemului imunitar, si seleniul, un antioxidant important.

In cimbru se regasesc timol, fenol si tanin, de asemenea antioxidanti redutabili. Alti nutrienti regasiti in Forever Garlic Thyme sunt magneziul, vitamina C, vitamina B, calciul si potasiul.

De retinut

*** Antioxidant puternic
*** Capsule gelatinoase inodore
*** Apara organismul impotriva radicalilor liberi
*** Favorizeaza transformarea lipidelor in energie

Ingrediente regasite in Forever Garlic Thyme:

  • Ulei de usturoi, cimbru de gradina, gelatina, ulei de canola, ceara de albine, lecitina, extract de roscove, apa purificata

Administrare Forever Garlic Thyme:

  • Forever Garlic Thyme se va consuma urmand exact instructiunile inscrise pe ambalaj, adica o singura capsula la fiecare masa.

Prezentare Forever Garlic Thyme:

  • 100 capsule gelatinoase moi

Forever Garlic Thyme pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *