Forever Fields of Greens

Forever Fields of Greens
Forever Fields of Greens

Forever Fields of Greens vizeaza asemenea unui alt produs Forever Living Products foarte cunoscut, Forever Active Pro-B, pastrarea sanatatii intregului sistem digestiv prin corectarea carentelor alimentare prezente in alimentatia moderna. Forever Fields of Greens este un produs ce poate juca un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii dumneavoastre.

Fructele si legume aduc un aport vital de elemente nutritive in organism, care tot mai mult incep sa lipseasca datorita unui consum din ce in ce mai redus de legume si fructe. Prima optiune pentru fiecare ar trebui sa ramane consumul de legume si fructe. Atunci cand acest lucru nu se intampla, Forever Fields of Greens vine sa contracareze acest minus din alimentatie, mai ales atunci cand este mai greu sa le procuram, de obicei in anotimpul racoros.

Important

Componentele cele mai importante ale produsului Forever Fields of Greens sunt bazate in principal pe lucerna, miere, orz verde proaspat si tanar, pir, piper cayenne alaturi de picolinat de crom.

Forever Fields of Greens – bogat in substante minerale

In societatea moderna, comoditatea oferita de catre unitatile de tip „fast-food” inseamna de cele mai multe ori omiterea cu buna stiinta a consumului de alimente proaspete bogate in elemente nutritive proaspete. O solutie ce se afla la indemana tuturor este oferita de catre Forever Living Products este Forever Fields of Greens. Nu trebuie decat sa parcurgeti lista cu ingrediente pentru a observa abundenta de substante nutritive. Ele sunt gandite in mod special pentru a elimina sau cel putin ameliora carentele nutritive.

Din Forever Fields of Greens va veti lua toate mineralele, vitaminele, clorofila, antioxidantii si enzimele care lipsesc din alimentatie. Iarba de orz prezenta in produs contine magneziu, calciu, potasiu, mangan, fosfor si cupru. Iarba de grau contine microelemente, minerale si vitamine. La acestea se adauga lucerna, si ea cu un continut bogat de vitamina A, K, E si B6. Ele sunt completate de minerale si ardeiul iute recunoscut pentru favorizarea digestiei si circulatiei sangelui. Pe langa aceste elemente, Forever Living Products a adaugat si mierea, pentru continutul sau bogat in minerale, aminoacizi si vitamine, avand un efect energizant si important pentru mentinerea sanatatii.

De retinut

*** Excelenta sursa de hrana verde
*** Bogat in substante minerale
*** Contine clorofila

Administrare Forever Fields of Greens:

  • Din Forever Fields of Greens se vor consuma in fiecare zi 2 pana la 3 tablete, recomandat inainte de masa cu circa 30 de minute

Prezentare Forever Fields of Greens:

  • Forever Fields of Greens contine 80 tablete

Forever Fields of Greens pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *