Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar
Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar va este prezentat de catre Forever Living Products Romania ca un ideal inlocuitor al unei mese atunci cand din diverse motive nu puteti lua masa in mod normal.

Important

Forever Fast Break Energy Bar este un baton ce contine putine calorii. Contine aproximativ jumatate din necesarul zilnic in ceea ce priveste aportul zilnic de minerale si vitamine recomandat in Statele Unite ale Americii. La acestea se adauga diverse enzime, aminoacizi si fosfor. Importanta fosforului este legata de accelerarea metabolismului glucidic si lipidic, contribuind la refacerea organismului in perioadele de dupa efort. Potasiul are un rol covarsitor in mentinerea sanatatii sistemului muscular, nervos si mai ales a celui cardiovascular, simultan contribuind si la mentinerea abilitatilor intelectuale si fizice in conditii de stres.

Forever Fast Break Energy Bar – ideal pentru inlocuirea unei mese

Pentru persoanele foarte active aflate intr-o continua miscare, Forever Fast Break Energy Bar este inlocuitorul ideal al unei mese, mai ales in ziua de azi cand ne regasim intr-o lume ce se misca din ce in ce mai rapid. Forever Fast Break Energy Bar contine: arahide, alune, lapte si soia.

De retinut

*** Forever Fast Break Energy Bar va ajuta sa asigurati aproximativ jumatate din necesarul zilnic de minerale si vitamine;
*** Forever Fast Break Energy Bar este si o gustare delicioasa, ideala pentru inlocuirea unei mese;
*** Forever Fast Break Energy Bar contine doar 230 de calorii intr-un singur baton

Administrare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Forever Fast Break poate fi consumat ca gustare intre mese, pentru a controla apetitul si pofta de dulce si reprezinta o alegere ideala pentru o gustare de dimineata sau oricand pe parcursul zilei, ori ca parte din micul-dejun, pentru un plus de energie.

Prezentare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Batonul de Forever Fast Break Energy Bar contine 56 grame

Forever Fast Break Energy Bar pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *