Forever Epiblanc

Forever Epiblanc
Forever Epiblanc

Nu credem ca trebuie sa insistam asupra faptului ca toti oamenii isi doresc sa aiba o piele curata, neteda si cu un aspect stralucitor, pentru ca fiecare dintre noi suntem siguri ca ne dorim aceste lucruri. Din pacate, in fata acestor dorinte sta actualul mod de viata caracterizat printr-o expunere in fata agresiunilor factorilor de mediu si/sau alte activitati foarte intense, toate acestea provocand adesea diverse imperfectiuni estetice ale pielii si pete brune.

Forever Epiblanc reda luminozitatea tenului

Forever Epiblanc are o formula exclusiva pe care se bazeaza, fiind conceput si gandit pentru a contribui la redarea luminozitatii tenului. Dar cel mai important aspect este diminuarea aspectului petelor brune si pentru uniformizarea texturii pielii.

Important

La baza produsului Forever Epiblanc sta gelul stabilizat de aloe vera, care se constituie intr-o baza pentru celelalte extracte naturale aflate in compozitia produsului cum ar fi vitamina E naturala, extractul de Rumex occidentalis si extractul de Strugurii-ursului, care sta la randul ei la baza obtinerii arbutinei. Toate aceste ingrediente contribuie la obtinerea unui produs de exceptie.

Forever Epiblanc amelioreaza petele brune

Cele mai bune rezultate se obtin cand Forever Epiblanc se aplica direct la nivelul unde se regasesc petele brune, tulburarilor de coloratie sau diverselor imperfectiuni estetice. O alta recomandare ar fi sa utilizati in paralel un produs cu factor de protectie solara. Aici o varianta excelenta este Forever Aloe Sunscreen Spray.

Cele mai importante ingrediente aflate in Forever Epiblanc sunt: gelul stabilizat de aloe vera, glicerina si apa demineralizata. Ele sunt completate de extractul de Rumex occidentalis, arbutina, parfum, vitamina E naturala.

De retinut

*** Forever Epiblanc actioneaza intr-un mod delicat pentru uniformizarea coloratiei pielii
*** Forever Epiblanc contribuie la redarea luminozitatii tenului
*** Forever Epiblanc este un produs ideal pentru persoanele care isi doresc ameliorarea petelor brune

Utilizare Forever Epiblanc:

  • Produsul se va aplica atat dimineata cat si seara, localizat strict pe portiunile de piele unde se urmareste ameliorarea aspectului acesteia, dar aceasta numai dupa ce pielea fost curatata in prealabil. Recomandam si folosirea produsului Forever Aloe Sunscreen Spray in paralel pentru a conferi protectie solara

Prezentare Forever Epiblanc:

  • Forever Epiblanc contine 28.3 grame

Forever Epiblanc pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *