Forever Calcium

Forever Calcium
Forever Calcium

Forever Calcium este un supliment nutritiv oferit de catre Forever Living Products Romania a carui formula se bazeaza pe citratul de calciu. Aceasta formula asigura intreaga cantitate de calciu necesara zilnic. Capsulele din acest produs au asociat pe langa citratul de calciu si vitamina D. Altfel, calciul nu s-ar asimila de catre organism.

Despre calciu in general se poate afirma ca reprezinta aproximativ doua procente din masa corporala. Este cea mai raspandita substanta minerala din organism. Din intreaga cantitate de calciu prezenta in organism, mare parte din aceasta, circa 99% se regaseste in oase si dinti. Restul cantitatii de calciu se regaseste in compozitia fluidelor, tesuturilor si sangelui.

Forever Calcium – usor de digerat si absorbit eficient

Avand in vedere importanta calciului in formarea si rezistenta sistemului osos, calciul detine o important deosebita pentru organism. Dar calciul mai indeplineste si alte functii. De mentionat aici este rolul indeplinit in transmiterea impulsurilor nervoase, coagularea sangelui, eliberarea insulinei sau a hormonilor.

Pentru copii si adolescenti, aportul de calciu si alimentatie trebuie sa fie mai consistent, avand in vedere importanta acestuia in intarirea oaselor. Un aport suficient de mare de calciu in copilarie si adolescenta contribuie decisiv la evitarea unor probleme mai tarziu, atunci cand incepe sa se piarda masa osoasa. Calciul incepe sa se piarda la adultii tineri, acest proces progresand pe masura inaintarii in varsta, mai ales in cazul femeilor. O dieta bogata in calciu vine sa contracareze pe cat posibil aceasta pierdere. Astfel, va determina in paralel organismul sa arda mai multe lipide, reducand cantitatea depusa in organism.

Important

Suplimentele de calciu reprezinta o alternativa la o alimentatie saraca in calciu, cel mai eficient fiind citratul de calciu, avand in vedere ca se dizolva foarte usor in stomac si se absoarbe cu rapiditate.

Forever Calcium se bazeaza pe o formula ce contine cantitati importante de citrat de calciu, capabila sa aduca intregul necesar zilnic recomandat. Fiecare doza zilnica de Forever Calcium are un continut de 1000 mg de citrat de calciu, alaturi de magneziu, vitamina D si aroma de vanilie. Magneziul si vitamina D sunt esentiali in procesul de asimilare al calciului in organism. Pentru a intari sistemul osos furnizand intreaga cantitate de calciu ce ii este necesara, doua tablete consumate de dimineata la micul dejun alaturi de doua tablete la pranz sunt de ajuns.

De retinut

*** Formula cu citrat de calciu combinat cu vitamina D si magneziu
*** Usor de digerat si absorbit eficient
*** Doza zilnica asigura organismului cantitatea de calciu recomandata in proportie de 100%

Administrare Forever Calcium:

  • Se recomanda a se consuma pana la 4 tablete pe zi

Prezentare Forever Calcium:

  • Forever Calcium contine 90 tablete

Forever Calcium pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *