Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel
Forever Bright Toothgel

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel, ce va face ca dantura dumneavoastra sa arate perfect, combina proprietatile gelului stabilizat de aloe vera cu cele ale propolisului. Aceste sunt completate cu diverse extracte de plante cu vechi traditii si utilizari. Se stie ca propolisul este un antibiotic natural, in vreme ce gelul de aloe vera poseda proprietati foarte benefice. Dintre proprietatile gelului de aloe vera enumeram pe cele mai importante: antiinflamator, dezinfectant, astringent, germicid, hemostatic, etc…

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel – ingrijeste dintii fara fluoruri

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel se remarca prin calitatile sale ce o fac sa aiba multiple intrebuintari pe langa functia ei de baza, anume asigurarea unei igiene bucale de exceptie. Pasta de dinti Forever Bright Toothgel indeplineste si un rol protector, antiseptic in cazul leziunilor purulente ale gingiilor pe care le intareste si impiedica formarea tartrului in paralel cu neatacarea smaltului dentar.

Pentru calitatile sale antiseptice, de albire, de intarire si protejare a gingiilor, de indepartare a petelor dentare, de asigurare a unei igiene bucale desavarsite, de mentinere a unei respiratii proaspete timp indelungat datorita celor doua tipuri de menta existente in compositia sa, si lista poate continua, pasta de dinti Forever Bright Toothgel va fi indragita cu siguranta de intreaga dumneavoastra familie. Pentru ca nu contine niciun fel de ingrediente de origine animala. Chiar si persoanele vegetariene pot sa foloseasca pasta de dinti Forever Bright Toothgel. Spre exemplu daca periajul dintilor a devenit dureros, datorita proprietatilor calmante ale gelului de aloe vera si a propolisului, produsul se poate aplica local pentru calmarea durerilor.

Important

Diverse studii efectuate de-a randul anilor, dar si colaborari cu diverse cabinete dentare au aratat in mod cert ca proportia in care se regaseste gelul de aloe vera in pasta de dinti Forever Bright Toothgel este una ideala pentru o igiena desavarsita a cavitatii bucale alaturi de mentinerea unei respiratii proaspete un timp indelungat.

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel ingrijeste gingiile

Una dintre cele mai mari calitati ale pastei de dinti Forever Bright Toothgel se remarca a fi faptul ca este non-abraziva.

Iata o lista cu cele mai importante beneficii aduse de pasta de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Contribuie la prevenirea aparitiei tartrului, dar si la indepartarea acestuia;
  • In ceea ce priveste gingiile previne sangerarea acestora, fiind potrivita si pentru gingiile sensibile;
  • NU contine FLUOR;
  • Contribuie la prevenirea aparitiei placii bacteriene;
  • Placa bacteriana este curatata prin dizolvarea acesteia, nu ca in cazul altor produse similare prin slefuire

De retinut

*** Albeste dantura fara agenti de inalbire
*** Calmeaza tesuturile bucale moi
*** Nu contine fluoruri

Utilizare pasta de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Pentru ca toti dintre noi ne dorim sa avem o igiena bucala corespunzatoare, se recomanda a se folosi Forever Bright Toothgel dupa fiecare masa, evitarea consumului de alimente intre mese pe cant posibil, alaturi de un consult periodic;
  • Se recomanda pentru ingrijirea cavitatii bucale clatirea cu solutii fluorurate.

Prezentare pasta de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel contine 130 grame.

Forever Bright Toothgel pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *