Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis
Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis este un alt produs apicol de exceptie marca Forever Living Products. Va este prezentat alaturi de celelalte produse apicole cum ar fi mierea sau polenul. Desi de cele mai multe ori cand auzim de produsele apicole gandul ne duce in primul rand la polen si miere, mai exista pe langa acestea si propolisul, folosit de catre albine pentru etanseizarea stupului in vederea protejarii acestuia. Propolisul se obtine de catre albine prin metabolizarea unei rasini ce este secretata de catre arbori. Albinele reusesc sa etanseizeze intr-o asemenea maniera stupul, incat acesta este comparat ca si mediu aseptic cu o sala de operatie.

Forever Bee Propolis – imunostimulator natural

Cuvantul “propolis” deriva dintr-un cuvant de origine greaca care desemneaza “pentru oras”. Arata in acest fel ca semnificatia de baza a cuvantului este aceea de a apara intreaga comunitate in fata unui pericol extern. Folosirea propolisului are o istorie de cel putin 5000 de ani, inca din vremea asirienilor sau grecilor. Acestia il recoltau si foloseau in primul rand pentru mentinerea sanatatii.

Important

Forever Bee Propolis are in continutul sau nu mai putin de 22 de aminoacizi, intregul complex de vitamine B, dar pe langa acestea a fost imbogatit cu laptisor de matca, ceea ce-l face ideal pentru stimularea bunei functionari a sistemului imunitar. Propolisul care sta la baza produsului Forever Bee Propolis este recoltat din regiuni desertice inalte, ferite de prezenta factorilor poluanti. In plus, pentru pastrarea puritatii ingredientelor folosite in produs, Forever Living Products foloseste in totalitate colectoare de propolis ce sunt patentate.

Forever Living Products garanteaza ca Forever Bee Propolis este 100% natural, fara a avea in compozitie adaosuri de coloranti sau conservanti artificiali.

Forever Bee Propolis are in compozitie numeroase substante nutritive precum vitamine, enzime, aminoacizi, minerale, diverse microelemente. Acest fapt transforma produsul intr-o excelenta hrana pentru organism.

De retinut

*** Imunostimulator natural
*** Imbogatit cu laptisor de matca
*** Contine 22 de aminoacizi si complexul vitaminei B

Administrare Forever Bee Propolis:

  • Se recomanda a se consuma din Forever Bee Propolis cate o singura tableta de doua ori pe zi;

Prezentare Forever Bee Propolis:

  • Forever Bee Propolis contine 60 tablete.

Forever Bee Propolis pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *