Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen
Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen se bucura de o larga apreciere in randul consumatorilor de produse Forever Living Products. Se numara in acelasi timp si printre cele mai cunoscute suplimente de la Forever Living. Se stie despre polen ca este cules de catre albine pentru a fi folosit pentru a se hrani. Produsul pe care vi-l supunem atentiei este unul 100% natural. De altfel, intreaga gama de produse apicole Forever Living Products, este una obtinuta din surse in intregime naturale, polenul fiind in plus recoltat din zone ce nu sunt deloc afectate de catre poluare.

Plantele de unde albinele isi culeg acest polen sunt Cactus, Cholla, Ocotillo, Saguaro, Mesquite, Chaparral, Paolo verde. La ele se adauga si multe alte plante ce se regasesc in zonele foarte inalte ale desertului Sonora situat in statul american Arizona. Zona este una deosebita daca ne gandim la factorul ecologic, din acest motiv, toate produsele apicole derivate din miere sau polen sunt lipsite de orice continut de substante poluante.

Forever Bee Pollen – polen ce ofera toti aminoacizii esentiali

Se spune despre polen ca este “pulberea fertila” a florilor, pentru ca insasi existenta vietii pe pamant nu ar fi posibila fara el, de el depinzand chiar si existenta omului.

Important

Forever Living Products colecteaza in recipiente speciale realizate din otel inoxidabil polenul recoltat de la florile situate in regiuni desertice inalte, acesta fiind o modalitate de a conserva toate calitatile si prospetimea acestei hrane naturale. Despre Forever Bee Pollen se poate adauga ca nu are in componenta coloranti, conservanti sau arome artificiale, fiind asa cum am mai spus 100% natural.

Pentru sanatate, polenul este important mai ales pentru larga paleta de substante nutritive continuta, ce are o contributie importanta la mentinerea sanatatii printre care enumeram vitamine hidrosolubile (vitamina C alaturi de complexul vitaminic B), vitamine liposolubile (vitamina K, vitamina E, vitamina D, vitamina A), acizi grasi vegetali, coenzime si enzime, substante minerale, proteine, hidrati de carbon, si nu il ultimul rand 22 de aminoacizi, printre care se numara si cei 8 aminoacizi esentiali.

Polenul de albine mai are in continutul sau si lecitina, importanta pentru metabolismul lipidelor. Toti nutrientii prezenti in polen, sunt foarte usor asimilate si absorbite de catre organism.

De retinut

*** Supliment alimentar esential
*** Bogat in vitamine si minerale
*** Contine toti aminoacizii esentiali
*** Produs de calitate superioara, obtinut prin liofilizare
*** Produs obtinut din materie prima nepoluata
*** Benefic pentru piele

Administrare Forever Bee Pollen:

  • Produsul se va consuma in doza zilnica de maxim 3 tablete. Totusi, in vederea testarii existentei unei eventuale alergii, se va incepe consumul cu o cantitate mica din produs. Se recomanda circa un sfert dintr-o tableta, urmand a creste doza zilnica.

Prezentare Forever Bee Pollen:

  • Forever Bee Pollen contine 100 tablete.

Forever Bee Pollen pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *