Forever Bee Honey

Forever Bee Honey
Forever Bee Honey

Forever Bee Honey – miere oferita de catre Forever Living Products – face parte din singura gama de produse apicole existenta pe piata, pentru care producatorul garanteaza ca este 100% naturala. Mierea este preparata de catre albine din nectarul colectat din florile de aloe vera, pe care il amesteca cu diverse enzime proprii, in cele din urma fiind depozitat in faguri de catre ele. Odata cu trecerea timpului, mierea a fost din ce in ce mai apreciata ca si aliment, pentru ca este foarte bogata in substante nutritive care sunt foarte usor de asimilat, atat de adulti cat si de catre copii.

Important

Mai multe ingrediente valoroase pentru pastrarea sanatatii sunt prezente in miere, spre exemplu 78% glucide reprezentate de zaharoza, fructoza si glucoza, dar si altele precum vitamine, enzime, diverse substante minerale, aminoacizi si proteine.

Forever Bee Honey – miere in intregime naturala

Forever Bee Honey are la baza numai ingrediente naturale, putand fi folosit si ca indulcitor nutritiv ce are un gust foarte placut. Contine aproximativ 70 de calorii la fiecare lingurita. Forever Bee Honey este foarte usor de asimilat, fiind o sursa de energie aflata la indemana oricui in rice situatie, fapt datorat prezentei hidratilor de carbon si elementelor minerale precum fosforul si calciul.

ATENTIE: produsul nu se recomanda a se folosi pentru a indulci lichidele fierbinti, pentru ca orice temperatura peste 40°C inseamna degradarea majoritatii proprietatilor benefice.

De retinut

*** Forever Bee Honey se prezinta sub forma unui recipient practic, foarte usor de folosit si manevrat. Are o tenta fumurie pentru prevenirea deteriorarii calitatii produsului din cauza actiunii luminii solare;
*** Forever Bee Honey este un produs bogat in carbohidrati si minerale precum fosforul si calciul;
*** Forever Bee Honey se poate folosi si ca indulcitor natural, fiind foarte usor de asimilat.

Administrare Forever Bee Honey:

  • Forever Bee Honey poate fi consumat ca atare, sau folosita ca un indulcitor al alimentelor

Prezentare Forever Bee Honey:

  • 500 grame

Forever Bee Honey pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *