Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub
Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub este capabil sa faca mai mult decat o simpla curatire a epidermei, pentru ca in compozitia sa se regasesc gelul stabilizat de aloe vera alaturi de microsfere solide din ulei de jojoba, combinatie ce permite efectuarea unui exfolieri eficiente a celulelor moarte si a detritusurilor ce s-au acumulat in pori, toate acestea fiind facute intr-un mod atat de delicat, incat Forever Aloe Scrub sa poata fi utilizat in fiecare zi.

Forever Aloe Scrub – exfoliant natural pentru corp si fata

Gelul stabilizat de aloe vera alaturi de microsferele de ulei de jojoba imbunatatesc procesul natural de reinnoire celulara. In paralel ele protejeaza epiderma de o actiune mult prea deshidratante si agresiva precum cea a exfoliantelor sintetice.

Important

De aici se poate trage concluzia ca Forever Aloe Scrub este capabil sa realizeze o exfoliere delicata a resturilor celulare care astupa porii. Folosind Forever Aloe Scrub tenul dumneavoastra va avea aspectul pe care vi-l doriti, capatand un aspect radios si luminos.

De retinut

*** Exfoliant natural pentru fata si corp
*** Pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta
*** Actiune de exfoliere delicata, ce permite utilizarea zilnica

Utilizare Forever Aloe Scrub:

  • Forever Aloe Scrub se va aplica pe pielea umezita urmand a se masa usor pret de 2 pana la 3 minute evitandu-se contactul cu ochii. Se va pastra umiditatea optima de lucru, urmand ca produsul sa se indeparteze printr-o clatire din abundenta cu apa si sa se usuce prin tamponare cu un prosop moale si curat

Prezentare Forever Aloe Scrub:

  • Forever Aloe Scrub se prezinta sub forma de flacon in greutate de 99 grame

Aloe Scrub pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *