Forever Aloe Peaches

Forever Aloe Peaches
Forever Aloe Peaches

Forever Aloe Peaches este rezultatul combinarii de catre Forever Living Products a gelului stabilizat de aloe vera cu un suc natural obtinut din piersici selectate cu mare atentie, rezultand astfel un produs ce este indragit deopotriva de catre adulti si copii. Copii indragesc Forever Aloe Peaches in primul rand datorita gustului sau foarte placut, devenind astfel un produs ideal pentru ei. Forever Aloe Peaches ofera toate calitatile gelului stabilizat de aloe vera pentru ca la baza produsului sta tot gelul de aloe vera, dar in plus sucul de piersici adaugat in produs ii confera acestuia un gust placut dar si un plus de minerale si vitamine. Forever Aloe Peaches este un produs savusor, datorita in primul rand gustului sau, putand fi consumat si de catre cei care nu se impaca cu gustul amarui-acrisor al produsului Aloe Vera Gel.

Forever Aloe Peaches – gel de aloe vera combinat cu sucul de piersici

Despre modalitatile in care s-a folosit gelul de aloe vera de-a lungul timpului pentru mentinerea si ameliorarea starii de sanatate puteti parcurge pagina dedicata acestui produs, anume Aloe Vera Gel, dar putem adauga ca sucul natural de piersici adaugat in Forever Aloe Peaches aduce un plus de carotenoide, vitamina A si potasiu, facandu-l astfel mai valoros. Astfel, carotenoidele indeplinesc un rol antioxidant in organism, in vreme ce vitamina contribuia la intarirea sistemului imunitar si potasiul la protejarea sistemului cardio-vascular.

Asadar, putem trage concluzia ca Forever Aloe Peaches reprezinta un produs cu un continut bogat in elemente vitale pentru protajarea bunei stari de sanatate, fiind simultan si o bautura cu un gust deosebit de placut. Pentru a obtine o savoare deosebita a produsului, mai ales in anotimpul foarte cald, se poate adauga intr-un pahar fie gheata, fie un suc de fructe dupa preferinte. Puteti astfel sa savurati excelentul gust oferit de catre natura cu multa darnicie, in orice moment al zilei doriti sa faceti acest lucru.

*** Forever Aloe Peaches are la baza gelul de aloe vera stabilizat, continand fragmente din pulpa frunzei de aloe vera
*** Sucul de piersici adaugat produsului reprezinta o sursa vitala de vitamina A, antioxidanti si potasiu, acesta din urma fiind foarte benefic pentru sanatatea inimii

Administrare Forever Aloe Peaches:

  • Inainte de a se folosi produsului trebuie agitat;
  • Dupa ce ati desigilat produsul, acesta trebuie pastrat la frigider;
  • Se vor consuma din Forever Aloe Peaches intre 60 si 80 ml, intr-o singura repriza, dar dupa dorinta in doua reprize pe zi

Prezentare Forever Aloe Peaches:

  • Forever Aloe Peaches se prezinta sub forma unui bidon de 1 litru.

Forever Aloe Peaches pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *