Forever Aloe MPD2X

Forever Aloe MPD2X
Forever Aloe MPD2X

Forever Aloe MPD2X realizat de catre Forever Living Products reprezinta un detergent lichid extrem de eficient si in acelasi timp economic. Spunem ca este economic pentru ca in fiecare zi cumparam diverse tipuri de detergenti pentru a curata lucruri precum vesela, lenjeria, obiectele sanitare din locuinta sau pardoseala. Ei bine, Forever Aloe MPD2X este economic pentru ca este ideal a se folosi pentru toate tipurile de obiecte descrise mai sus.

Forever Aloe MPD2X – detergent universal concentrat

Forever Aloe MPD2X se prezinta sub forma lichida si concentrata, fiind conceput de catre Forever Living Products pentru mai multe utilizari curatind excelent toate felurile de murdarie, putand fi folosit pentru spalarea lenjeriilor de orice fel, si pentru realizarea unei curatenii exemplare in toata casa: obiecte sanitare, cazi de baie, acoperis, covoare, vesela, pardoseli, etc.. Forever Aloe MPD2X are la baza o formula foarte concentrata capabila sa asigure indepartarea impuritatilor, petelor si grasimilor, iar in acelas timp obiectele nu se vor zgaria sau nu vor fi afectate in niciun fel. Si pentru ca este capabil sa inlocuiasca mai multe tipuri de detergenti, Forever Aloe MPD2X aduce in acelasi timp mai multe economii celor ce aleg sa il foloseasca.

Produsul NU contine fosfor, si de aceea el nu este poluant pentru mediul inconjurator. Daca comparam produsul cu alti detergenti, veti observa ca surfactantii cationici si anionici ce sunt in compozitia sa, sunt biodegradabili, ceea ce conduce la reducerea poluarii apei si a mediului inconjurator. De asemenea, formula Forever Aloe MPD2X NU este abraziva, lucru datorat compozitiei sale care contine si gel de aloe vera, catifeland hainele si mainile.

*** Detergent universal concentrat
*** Nu contine fosfor
*** Actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele
*** Prietenos cu mediul, datorita ingredientelor biodegradabile

Utilizare Forever Aloe MPD2X:

  • Pentru a spala rufele se folosesc aproximativ 20-30 ml, iar daca doriti sa scoateti petele mai dificile, se poate turna direct pe pata respectiva putin detergent lasandu-se la inmuiat;
  • Daca veti folosi produsul pentru spalari universale, se vor dilua in jur de 40 ml in aproximativ 4 litri de apa, solutia folosindu-se pentru curatarea obiectelor de uz casnic, a faiantei si a gresiei, covoarelor, etc…

Prezentare Forever Aloe MPD2X:

  • Forever Aloe MPD2X contine 946 ml;

Forever Aloe MPD2X pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *