Forever Active Pro-B

Forever Active Pro B
Forever Active Pro B

Forever Active Pro B va ajuta sa va mentineti sanatatea sistemului digestiv, in special pe cea a colonului. Forever Active Pro B va contribui nemijlocit la functionarea normala a procesului de digestie, ceea ce in final inseamna o mai buna absorbtie a nutrientilor in organism.

Forever Active Pro B se mai remarca si prin stimularea bunei functionari a sistemului imunitar. Acesta este rezultatul direct al unei mai bune functionari a colonului. Oferta de probiotice Forever Living Products contribuie la formarea vitaminelor ce sunt necesare pentru o buna functionare a organismului. Probioticele contribuie la reglarea nivelului colesterolului, contribuie la controlul raspandirii bacteriilor daunatoare organismului si in final la o mai eficienta descompunere a alimentelor. Astfel, efectul rezultat va fi o mai buna absorbtie a nutrientilor in organism.

Forever Active Pro B – 8 miliarde de probiotice in compozitie

Sursa cea mai potrivita de bacterii probiotice o reprezinta fara indoiala suplimentele alimentare. Forever Living Products va oferta singurului produs de acest tip de pe piata care nu necesita refrigerare si care contine sase feluri de probiotice diferite, anume Forever Active Pro B. Mai mult decat atat, tehnologia de incapsulare folosita pentru acest produs este brevetata fiind pe baza de gelatina, capsulele eliberand continutul numai dupa ce acesta a ajuns la destinatia dorita, adica in intestinul gros.

Important

Beneficiile aduse de consumul produsului Forever Active Pro B oferit de catre Forever Living Products:

 • Contribuie la o mai buna descompunere a alimentelor consumate, crescand astfel nivelul de absorbtie a substantelor nutritive din organism;
 • Raspandirea si reproducerea bacteriilor daunatoare este impiedicata printr-un mecanism foarte simplu: bacteriile continute de catre Forever Active Pro B folosesc acelasi tip de hrana ca si bacteriile daunatoare, in acest fel ele ramanand fara hrana;
 • Forever Active Pro B are o contributie importanta la formarea vitaminelor din cadrul organismului, si la o mai buna functionare a intregului sistem digestiv;
 • Previne patrunderea bacteriilor daunatoare in interiorul organismului prin intermediul peretilor intestinelor;
 • Capsulele de Forever Active Pro B sunt rezistente in fata actiunii sucului gastric, permitand in acest fel ca bacteriile pozitive sa se elibereze numai la nivelul colonului.

Factorii care contribuie la aparitia dezechilibrelor in functionarea aparatului digestiv si motivele pentru care ar trebui implicit sa consumam Forever Active Pro B:

 • Alimente ce au fost contaminate cu bacterii;
 • Mese neregulate;
 • Consum redus de legume, cereale integrale;
 • Diete sarace in nutrienti, consum de alcool;
 • Tratamente medicamentoase bazate pe antibiotice, care distrug deopotriva atat bacteriile bune cat si pe cele rele;
 • Calatoriile prea lungi care pot deregla activitatea intestinala
 • Stresul.

Forever Active Pro B actioneaza in mod sinergic cu un produs emblematic al Forever Living Products, anume Aloe Vera Gel, astfel gelul de aloe vera se constituie ca un “prebiotic” capabil sa ofere probioticelor un mediu normal de crestere si dezvoltare.

De retinut

*** 8 miliarde de probiotice in compozitie
*** contine un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice
*** sustine sanatatea sistemului digestiv, sporeste absortia nutrientilor
*** sustine functia imunitara
*** contine fibre prebiotice care au rolul de a sustine depozitarea si transportarea probioticelor in intestine
*** ambalaj unicat, ce controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active

Administrare Forever Active Pro B:

 • Se va consuma o singura tableta de Forever Active Pro B pe zi, de preferat inainte de masa, sau la minim doua ore dupa aceasta;
 • NU se va mestaca sau zdrobi in gura capsula.

Prezentare Forever Active Pro B:

 • Forever Active Pro B 30 capsule

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *