Despre Forever Living. Pasiunea pentru un stil de viata sanatos, pentru produse de calitate si independenta financiara l-au inspirat pe Rex Maughan sa fondeze Forever Living Products, in anul 1978. Cu o diploma de licenta in afaceri la Arizona State University si cu peste 40 de ani de experienta practica, Rex a transformat Forever Living Products, prin leadership-ul si viziunea sa, dintr-o idee inspirata, prezentata initial prietenilor apropiati si familiei, intr-o companie globala care acum imbunatateste vietile a milioane de oameni.

In 1978, Rex Maughan a invitat familia si prietenii apropiati la prima intalnire Forever Living Products in Tempe, Arizona, unde a dezvaluit un plan detaliat – sa ofere oamenilor cele mai bune produse, cu efecte demonstrate pentru sanatate si starea de bine, si sa lasi produsele si oamenii sa vorbeasca despre ele.

Planul sau a fost simplu: ofera oamenilor produse recunoscute pentru ca promoveaza un stil de viata sanatos pe termen lung — si fa-o intr-un fel personal. Astazi, rezultatele vorbesc de la sine, pe masura ce Rex continua sa conduca o companie unica in lume – o companie care schimba vieti prin produsele sale minunate, prin planul de afaceri stabil, prin oportunitatile de dezvoltare la nivel international si prin actiunile caritabile.

Avand propriile plantatii de aloe, laboratoare, unitati de productie, ambalare si stocare, Forever poate controla calitatea si costul in fiecare etapa – de la materia prima, la produsele pe care le iubesti. De la planta, la produs, la tine!

In 2009, a fost infiintata fundatia Forever Giving, care pune la dispozitia partenerilor companiei o cale de a face donatii pentru proiecte caritabile, derulate la nivel global. Forever Giving lucreaza in parteneriat cu organizatii internationale in lupta impotriva saraciei, a foametei, a lipsei serviciilor medicale pentru copii si sprijina actiunile de interventie si ajutor in cazul dezastrelor naturale. Comenzi Forever Living se pot plasa pe site-ul companiei FLP Romania (AICI), telefonic sau prin sectiunea de contact.

Forever Living Product este o companie unica, o companie care schimba vieti. Si in spatele companiei se afla lideri care ne imping inainte. Cu ani de exprienta si idei inovatoare, ei conduc aceasta afacere de miliarde de dolari catre un succes exceptional.