Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly
Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly este un produs destinat a ameliora leziunile cutanate minore. Printre intrebuintarile cele mai frecvente ale plantei se numara ingrijirea pielii, care au facut-o cunoscuta de aproape doua milenii. Se obisnuieste adesea ca planta sa fie crescuta in case, tocmai pentru a fi la indemana ca masura de prim-ajutor. Se foloseste adesea in cazul arsurilor in special, intepaturilor, dar si a altor leziuni cutanate minore.

Important

Gelul de aloe vera, prezent in interiorul frunzelor de aloe vera, este cea mai importanta planta a plantei. El poseda numeroase proprietati ce-l fac util pentru problemele epidermei, inclusiv in cazul celor ce sunt mai sensibile.

Aloe Vera Gelly calmeaza rapid leziunile cutanate minore

Aloe Vera Gelly se va aplica in caz de nevoie in acea zona care necesita o calmare rapida a epidermei in urma unor iritatii, dar si pentru a reda catifelarea si hidratarea initiala. Aloe Vera Gelly odata folosit, nu va pata hainele, avand capacitatea de a patrunde rapid in piele, prezendadu-se sub forma unui gel translucid in componenta caruia se regasesc numerosi agenti de umectare si de hidratare.

Pentru ca aloe vera a fost folosita in primul rand pentru acordarea primelor masuri de ajutor in caz de arsuri si leziuni cutanate minore, Forever Living Products a gandit si conceput acest produs pentru a fi prezentat sub forma unui gel, ce se absoarbe in totalitate avand o actiune cicatrizanta, hidratanta si calmanta in acelasi timp.

Aloe Vera Gelly NU pateaza hainele

De-a lungul folosirii produsului Aloe Vera Gelly rezultate remarcabile s-au obtinut in ameliorarea problemelor cauzate de arsuri (inclusiv cele solare), diverse leziuni cutanate minore, lucru datorat in principal proprietatilor antiinflamatorii, calmante, fiind un produs apreciat de catre fizioterapeuti pentru ultrasonoterapie dupa electroliza, sau de catre hair-stylisti pentru protectia pe care o confera scalpului inaintea operatiilor de vopsire si de ondulare permanenta. Oriunde mergeti, oriunde va aflati, inclusiv in vacanta, in trusa de prim-ajutor Aloe Vera Gelly isi va gasi intotdeauna utilitatea, iar pentru cei a caror piele necesita o ingrijire atenta este un tovaras ideal.

De retinut

*** Calmeaza rapid leziunile cutanate minore
*** Nu pateaza hainele
*** Necesar in orice trusa de prim-ajutor

Utilizare Aloe Vera Gelly:

  • Produsul se va aplica intr-o cantitate suficienta si generoasa pe zona afectata, dar numai dupa ce aceasta a fost curatata in prealabil

Prezentare Aloe Vera Gelly:

  • Aloe Vera Gelly contine 118 ml

Aloe Vera Gelly pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *