Aloe Vera Gel Forever

Forever Aloe Vera Gel
Forever Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel poate fi considerat fara teama de a gresi, ca este unul dintre cele mai naturale si complete bauturi nutritive pe care il puteti consuma la ora actuala. Cand consumati Aloe Vera Gel este ca si cand ati taiat o frunza prospata de aloe vera, si ati savurat sucul din interiorul frunzei direct de la sursa. Acum, cand avem in fata noul ambalaj in care se prezinta Forever Aloe Vera Gel, putem vedea ca acesta poseda o concentratie de nu mai putin de 99,7% gel pur de aloe vera proaspat.

Forever Aloe Vera Gel – un supliment nutritiv complet

Despre aloe vera se stie ca are in continutul sau mai mult de 200 de compusi activi, dintre care enumeram 12 vitamine, 18 aminoacizi (7 din 8 aminoacizi esentiali), alaturi de 20 de minerale. Aloe Vera Gel nu este un produs fabricat la intamplare, el se bazeaza pe un proces patentat prin care gelul de aloe vera este stabilizat, fiind primul produs din lume care a primit certificarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, institutie care se ocupa cu certificarea calitatii produselor pe baza de aloe vera. Daca ne gandim la continutul produsului Aloe Vera Gel vom vedea ca prezenta sucului de aloe vera precum si a pulpei, inseamna ca tot ceea ce contine produsul este practic identic cu ceea ce se obtine din frunza de aloe vera.

Aloe Vera Gel este recunoscut ca un adevarat imunostimulator: gelul de aloe vera este recunoscut pentru ajutorul dat bunei functionari a sistemului imunitar, contribuind la cresterea rezistentei organismului in fata diverselor probleme.

*** Forever Aloe Vera Gel este certificat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe
*** Forever Aloe Vera Gel contine nu mai putin de 99.7% gel pur stabilizat de aloe vera
*** Noul Forever Aloe Vera Gel contine cu 300% mai multe vitamine fata de varianta veche
*** Ambalaj din materiale 100% reciclabile
*** Forever Aloe Vera Gel NU contine conservanti si aditivi artificiali
*** Fara zahar
*** Vitamina C cu rol antioxidant protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ

Administrare Forever Aloe Vera Gel:

  • Aloe Vera Gel se poate consuma zilnic, de preferat ca atare sau intr-un amestec cu alte sucuri naturale de fructe, ramanand de departe unul dintre cele mai complete suplimente nutritive de pe piata.
  • Doza recomandata este de 60 pana la 80 ml;
  • Dupa desigilarea produsului, acesta se va pastra numai la frigider

Prezentare Forever Aloe Vera Gel:

  • Forever Aloe Vera Gel se prezinta sub forma unui flacon de 1 litru.

Forever Aloe Vera Gel pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *