Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme, crema ce imbina intr-un mod exceptional avantajele aduse de catre aloe vera, printre care se numara cel de regenerator tisular si hidratant, cu cele antibiotice naturale prezente in propolisul natural. Gelul de aloe vera, recunoscut pentru capacitatea sa de a patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii, face posibila patrunderea propolisului acolo unde altfel nu ar fi posibil, stimuland in acest fel procesul de regenerare si de vindecare al pielii.

Aloe Propolis Creme hidrateaza si catifeleaza pielea

Aloe Propolis Creme se compune in principal din urmatoarele elemente:

  • Gel de aloe vera stabilizat;
  • Propolis;
  • Alantoina;
  • Beta-carotina;
  • Vitamina E;
  • Extract de tataneasa alaturi de extractul de musetel.

Aloe Propolis Creme imbina calitatile propolisului si aloei vera

Avand in vedere calitatile exceptionale de care se bucura produsul Aloe Propolis Creme, ne putem intreba pe buna dreptate cine ar fi putut realiza un produs similar cu Aloe Propolis Creme? Experienta conferita de pozitia de lider mondial in productia si prelucrarea aloei vera, alaturi de importantele beneficii aduse de catre produsele apicole, au facut posibila aparitia pe piata a Aloe Propolis Creme.

Important

Crema este un excelent produs pentru refacere si hidratare, datorita in principal gelului de aloe vera, combinat cu propolisul, alaturi de alte ingrediente folosite din cele mai vechi timpuri cu proprietati recunoscute pentru pastrarea sanatatii. Spre exemplu, una dintre cele mai cunoscute plante este musetelul, despre care fiecare dintre noi am auzit cat de mult este folosit. Formula cremei Aloe Propolis Creme este completata de prezenta vitaminelor E si A, cu efecte puternine in ceea ce priveste refacerea cutanata, dar si pentru hidratare. Astfel, Aloe Propolis Creme contribuie la mentinerea sanatatii pielii, contribuind la pastrarea unei texturi si a unei tonicitati adecvate.

De retinut

*** Confera catifelare pielii
*** Excelenta hidratare cutanata
*** Imbina calitatile plantei Aloe vera cu ale propolisului

Utilizare Aloe Propolis Creme:

  • Crema se aplica pe zona dorita, dupa ce aceasta a fost curatata in prealabil. Se va aplica ori de cate ori este nevoie

Prezentare Aloe Propolis Creme:

  • Aloe Propolis Creme contine 113 grame

Aloe Propolis Creme pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *