Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion
Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion este un excelent produs menit sa contracareze efectele nu intotdeauna pozitive ale actiunii unor factori de mediu precum capriciile vremii, factorii poluanti si vantul. Aloe Moisturizing Lotion este produsul ideal pentru prevenirea acestor efecte.

Aloe Moisturizing Lotion – emulsie hidratanta pentru corp si fata

Aloe Moisturizing Lotion se prezinta sub forma unei emulsii inedite. Ea contine excelente proprietati hidratante si remarcabili agenti de umectare. In Aloe Moisturizing Lotion se regasesc spre exemplu elastina si colagen. Acestea doua au o contributie importanta la mentinerea unui aspect elastic, moale si neted al pielii, in paralel cu pastrarea unui pH echilibrat.

Important

Aloe Moisturizing Lotion are o consistenta mai mare decat Aloe Lotion, fiind ideala pentru refacerea normalitatii cutanate si pentru refacerea rezervelor de apa.

Aloe Moisturizing Lotion prezinta o textura onctuoasa

Aloe Moisturizing Lotion este un produs exceptional pentru ingrijirea tenului dar si a corpului si pentru stoparea efectelor negative produse de catre factorii de mediu si de catre poluare. Dupa ce intreaga cantitate de Aloe Moisturizing Lotion aplicata a fost absorbita de catre piele, se poate aplica orice produs de machiaj.

De retinut

*** Emulsie hidratanta pentru fata si corp
*** Excelenta crema de maini
*** Textura onctuoasa

Utilizare Aloe Moisturizing Lotion:

  • Aloe Moisturizing Lotion se aplica la nivelul tenului, mainilor sau corpului facand un masaj usor pana cand aceasta este complet absorbita de catre piele. Daca veti folosi produsul ca baza pentru machiaj, se recomanda pastrarea unei pelicule fine de produs pe piele

Prezentare Aloe Moisturizing Lotion:

  • Aloe Moisturizing Lotion contine 118 ml;

Aloe Moisturizing Lotion pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *