Aloe Lotion

Aloe Lotion
Aloe Lotion

Aloe Lotion este oferita de catre Forever Living Products Romania sub forma unei emulsii ce are la baza gelul stabilizat de aloe vera alaturi de alantoina, ulei de jojoba, elastina, colagen si diverse vitamine. Va recomandam aplicarea emulsiei Aloe Lotion pe pielea umeda, imediat dupa imbaiere.

Aloe Lotion – crema hidratanta pentru fata si corp

Aloe Lotion este un produs reprezentativ oferit de catre Forever Living Products Romania, fiind o emulsie versatila cu mai multe intrebuintari: vitamina E si uleiul de jojoba sunt benefice pentru catifelarea si hidratarea pielii, in vreme ce colagenul si elastina sunt ideale pentru mentinerea epidermei suple si netede pe termen lung.

Important

Aloe Lotion este ideala a se folosi si de cei ce au tenuri uscate, si mai ales a celor supuse la intemperii. Aloe Lotion este delicat parfumata, contribuind la o hidratare optima de lunga durata, restabilind intr-un mod foarte rapid pH-ul cutanat precar prezent la epidermele sensibile, mentinadu-le astfel supletea si moliciunea. Aloe Lotion are la baza o formula bazata pe avantajul tehnologiei de ultim moment in domeniul industriei cosmetice, si de aceea suntem incredintati ca nu gresim cand afirmam ca Aloe Lotion va avea efecte minunate la nivelul corpului sau tenului.

De retinut

*** Emulsie hidratanta pentru fata si corp
*** Excelenta hidratare dupa expunerea la soare
*** Crema de maini
*** Textura mai fina decat a emulsiei Aloe Moisturizing Lotion
*** Catifelare intensa

Utilizare Aloe Lotion:

  • Aloe Lotion se va aplica oriunde este nevoie, numai pe epiderma curata;
  • Pentru rezultate optime se va masa usor cu miscari circulare pana cand intreaga cantitate aplicate va fi absorbita in piele;
  • Daca va fi cazul se suplimenteaza cantitatea aplicata.

Prezentare Aloe Lotion:

  • Aloe Lotion 118 ml

Aloe Lotion pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *