Aloe Lips

Aloe Lips
Aloe Lips

Aloe Lips va este prezentat de catre Forever Living Products pentru ca ingrijirea si protejarea buzelor sa nu mai fie o problema pentru dumneavoastra. Se stie ca aloe vera poseda numeroase proprietati calmante, ceea ce o face ideala si pentru ingrijirea sanatatii buzelor. Aloe Lips are la baza gel stabilizat de aloe vera, ceara de albine si ulei de jojoba, care impreuna alcatuiesc cel mai performant produs existent astazi pe piata pentru ingrijirea buzelor. Aloe Lips hidrateaza, netezeste si inmoaie buzele crapate si uscate, oriunde v-ati afla in aer liber, la mare pe plaja, la munte la schi etc. Aloe Lips intotdeauna, indiferent de situatie va fi usor de folosit si comod de transportat, avand un aspect practic si dimensiuni reduse.

Aloe Lips – balsam de buze perfect in orice anotimp

Asadar, daca buzelor li s-ar cere parerea despre ce produs pentru ingrijirea lor sa folositi, cu siguranta ele v-ar cere “Aloe Lips!”.

*** Formula hidratanta
*** Efect de gloss
*** Pentru orice anotimp

Utilizare Aloe Lips:

  • Aloe Lips se va folosi pentru o constanta emoliere si hidratare a buzelor, pentru prevenirea aspririi si uscarii buzelor in fata capriciilor vremii

Prezentare Aloe Lips:

  • Aloe Lips contine 4.25 grame;

Forever Aloe Lips pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *