Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo
Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo este un excelent sampon pe baza de aloe vera, oferit de catre Forever Living Products, caracterizat printr-un pH echilibrat, oferind sansa de a avea un par cu aspect sanatos, stralucitor, si foarte facil de aranjat.

Aloe Jojoba Shampoo se constituie ca o veritabila binefacere in ceea ce priveste ingrijirea parului si a scalpului, avand in vedere proprietatile gelului de aloe vera, fiind o veritabila alternativa pentru ingrijirea naturala a parului in comparatie cu alte sampoane de pe piata. Aloe Jojoba Shampoo poate fi folosit pentru toate tipurile de par datorita actiunii sale delicate.

Aloe Jojoba Shampoo – sampon din aloe vera pentru toate tipurile de par

Samponul Forever Aloe Jojoba Shampoo are o activitate enzimatica capabila sa mentina sanatatea parului alaturi de cea a scalpului prin dizolvarea depozitelor de celule moarte, alaturi de beneficiile pe care le aduce gelul stabilizat de aloe vera:

  • Datorita prezentei aminoacizilor in gelul de aloe vera se realizeaza integritatea foliculilor si papilelor firelor de par;
  • Prezenta saponinelor si a agentilor naturali de spumare

Important

In industria cosmetica, un alt ingredient omniprezent este uleiul de jojoba, care aduce calitati emoliente acestui sampon. Uleiul de jojoba contribuie la restabilirea nivelului apei pierdute in cadrul pielii dar si a anexelor sale, in paralel cu redarea volumului firelor de par secatuite de sebum ca urmare a spalarilor frecvente, refacand tija si varfurile inspicate. Datorita uleiului de jojoba, atat parul ud, incurcat sau uscat ca putea fi pieptanat intr-un mod natural si firesc, capatand un aspect vaporos.

Aloe Jojoba Shampoo – sampon cu un pH echilibrat

Dintre beneficiile aduse de folosirea samponului se pot enumera urmatoarele:

  • Previne aparitia matretei;
  • Contribuie la regenerarea si hidratarea firelor de par;
  • Stimuleaza cresterea parului;
  • Reda taria si luciul firului de par, fortificand radacina acestuia.

Datorita pH-ului sau echilibrat si bland, samponul poate fi folosit zilnic.

De retinut

*** Ideal pentru toate tipurile de par
*** pH echilibrat
*** Nu contine sulfati
*** Cele 3 uleiuri naturale din formula Aloe Jojoba Shampoo calmeaza scalpul

Utilizare sampon Aloe Jojoba Shampoo:

  • Samponul se aplica pe parul umed, masandu-se usor in vederea formarii unei spume abundente, si pentru stimularea scalpului. La sfarsit, parul se clateste cu apa din abundenta, repetandu-se na nevoie, pana cand parul ramane curat

Prezentare sampon Aloe Jojoba Shampoo:

  • Aloe Jojoba Shampoo contine 296 ml

Forever Aloe Jojoba Shampoo pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *