Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion
Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion, unul dintre produsele reprezentative ce poarta marca Forever Living Products, este in acelasi timp si unul dintre cele mai apreciate produse din categoria sa, in special pentru spectrul sau larg de actiune, dar si pentru efectele sale ce nu se lasa deloc asteptate.

Aloe Heat Lotion – o alegere inspirata pentru masaj

Ca si in cazul majoritatii celorlalte produse Forever Living Products, Aloe Heat Lotion are la baza gelul stabilizat de aloe vera alaturi de alte elemente cu rol in a contracara efectele produse de catre incidente minore cum ar fi entorsele sau luxatiile. Aloe Heat Lotion poseda un efect termogen, adica incalzeste locul unde este aplicata crema, acest efect datorandu-se in special extractului de eucalipt care se regaseste printre ingredientele cremei.

Toti dintre noi ne-am confruntat de-a lungul vietii cu diverse dureri care adesea sunt si foarte neplacute, provocate de entorse, luxatii sau dureri musculare, dar din fericire pe piata din Romania exista Aloe Heat Lotion, cu o calitate fara cusur, ideala pentru a ameliora problemele in genul celor mentionate anterior. Cat despre modul de utilizare Aloe Heat Lotion, crema se aplica pur si simpli pe zona afectata de durere si se face un masaj prelungit pena cand intreaga cantitate este absorbita. Efectele benefice ale cremei Aloe Heat Lotion nu vor intarzia deloc sa apara, in primul rand datorita agentilor de incalzire locali continuti in crema, dar si proprietatilor unice ale plantei aloe vera.

Aloe Heat Lotion calmeaza durerile musculare datorate efortului fizic intens

In cazul sportivilor, a avea la indemana crema Aloe Heat Lotion este un lucru obligatoriu, pentru ca in viata oricarui sportiv incidentele soldate cu luxatii sau entorse sunt destul de frecvente, aparand de cele mai multe ori pe neasteptate.

Nu trebuie omis nici faptul ca Aloe heat Lotion este o crema ideala pentru masaj, mai ales la sfarsitul zilelor obositoare de serviciu, atunci cand doriti sa va relaxati muschii, sau simtiti dorinta de a va relaxa intr-un mod placut.

Atentie: NU se aplica pe rani infectate, arsuri, plagi!

Utilizare Aloe Heat Lotion:

  • Se aplica o cantitate suficienta de produs si se maseaza locul dureros pana la completa sa absorbtie in piele.

Prezentare Aloe Heat Lotion:

  • Aloe Heat Lotion contine 118 ml.

Aloe Heat Lotion pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *