Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap
Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap, parte a ofertei Forever Living Products pentru asigurarea igienei corporale, asigura o excelenta igiena a fetei si a mainilor. Aloe Hand Soap se prezinta sub o forma densa, perlat-iridiscent furnizand in paralel si o foarte buna hidratare. In formula sapunului lichid Aloe Hand Soap se regaseste o mare cantitate de gel stabilizat de aloe vera. Planta aloe vera este folosita si in cazul acestui produs pentru ca este capabila sa curete pielea fara a o usca.

Important

Aloe Hand Soap este foarte usor de folosit, producand din abundenta o spuma placuta cu un parfum discret, usor de indepartat, lasand in urma sa o piele curata, matasoara si moale. Aloe Hand Soap nu va genera iritatiile pe care alte produse similare de pe piata le genereaza, mai ales sapunurile solide.

Aloe Hand Soap – sapun ce NU contine parabeni

Aloe Hand Soap este biodegradabil. Aloe Hand Soap are un pH controlat alaturi de o actiune foarte delicata. Aceste motive il recomanda pentru igiena zilnica a mainilor, fetei, dar si a corpului. In primul rand sunt vizati cei ce sufera de anumite iritatii ale pielii, dar si cei ce au o piele sensibila. Aloe Hand Soap se prezinta intr-un ambalaj modern, sub forma unui flacon-dozator foarte usor de folosit, cu un parfum discret si parfumat, fiind ideal a se utiliza de catre intreaga familie.

De retinut

*** Formula hidratanta
*** Agenti naturali de curatare
*** Nu contine parabeni

Utilizare sapun Aloe Hand Soap:

  • Apasarea mecanismului va conduce la eliberarea unei cantitati mici de sapun lichid. Umeziti mainile inainte de folosire pentru formarea unei spume abundente; aceasta se va elimina prin clatirea cu apa calduta, iar pentru uscarea epidermei se va folosi un prosop moale;
  • NU irita ochii.

Prezentare Aloe Hand Soap:

  • Aloe Hand Soap contine 473 ml.

Forever Aloe Hand Soap pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *