Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea
Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea va este oferit de catre Forever Living Products Romania sub forma unui ceai din muguri florali de aloe vera. Preparatul are la baza numai ingrediente de origine naturala.

Important

Ceaiul de aloe vera de la Forever Living Products Romania nu are in continutul sau coloranti, conservanti artificiali sau corectori de gust. De asemenea ceaiul Aloe Blossom Herbal Tea NU contine cofeina, fiind pe deasupra foarte sarac in calorii.

Aloe Blossom Herbal Tea – ceai fara cofeina

Asadar, sa vedem de ce Aloe Blossom Herbal Tea este un produs extraordinar. Ceaiul oferit de catre Forever Living Products se prezinta sub forma unui amestec de mai multe produse vegetale alaturi de condimente, amestec gandit pentru a conferi o aroma bogata si un gust delicios. Chiar daca nu are la baza cofeina, produsul este astfel gandit incat sa ofere senzatia de revitalizare. Aloe Blossom Herbal Tea se poate consuma rece, alaturi de cuburi de gheata, sau fierbinte, oricare din aceste variante fiind simplu de preparat avand si un gust foarte placut.

De retinut

Originea ingredientelor alese in produsul Forever Aloe Blossom Herbal Tea este foarte variata. Ingredientele provin din tari precum Jamaica, China, India sau America. Spre exemplu, unul dintre ingrediente este scortisoara, alaturi de cuisoare si coaja de portocala pentru a conferi produsului un gust placut de fructe, in vreme ce pentru proprietatile lor calmante s-a adaugat ghimbir si piment. Fiind foarte sarac in calorii, produsul poate fi folosit in programele pentru controlul greutatii.

Administrare Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Pentru a obtine un ceai fierbinte se pune un plic intr-o cana, urmand a se turna apa clocotita. Dupa ce se lasa la infuzat in jur de cinci minute, plicul se indeparteaza din recipientul in care se prepara ceaiul. Aloe Blossom Herbal Tea se poate servi rece, de preferat impreuna cu cuburi de gheata.

Prezentare Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Aloe Blossom Herbal contine 25 plicuri

Forever Aloe Blossom Herbal Tea pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *