Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar
Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar, unul dintre cele mai apreciate si cunoscute produse de la Forever Living Products, contine deja binecunoscutul gel stabilizat pur de aloe vera. Are o compozitie identica cu cea a produsului Aloe Vera Gel, la care producatorul a adaugat un concentrat natural de afine rosii de padure (merisor de munte), extract de papaya si concentrat de mere.

Aloe Berry Nectar – beneficiile combinate aduse de aloe vera si afine

Afinele rosii de padure sunt cunoscute pentru mai multe principii active benefice pentru sanatatea noastra. Dintre acestea care enumeram flavonoide, hidrochinona, arbutina, saruri minerale, acizi, taninuri si vitamina C. Asadar, Aloe Berry Nectar beneficiaza de toate mineralele, vitaminele, enzimele si aminoacizii care se regasesc in Aloe Vera Gel, dar in plus beneficiaza si de proprietatile sucului de mere si merisor.

Important

Merisorul pe care il contine Aloe Berry Nectar, este foarte apreciat pentru efectul sau antiseptic pe care il are asupra tractului urinar. In acelasi timp furnizeaza si o mare cantitate de vitamina C. Mai mult decat atat, Aloe Berry Nectar este o sursa naturala importanta de picnogenol. Acesta din urma este un foarte important antioxidant important pentru mentinerea calitatii colagenului.

De retinut

Sucul de mere, aflat si el in continutul produsului Aloe Berry Nectar este foarte important si apreciat pentru continutul de pectina, potasiu si vitaminele C si A. Aloe Berry Nectar se poate consuma chiar si in timpul meselor, dar se poate consuma si in afara timpului in care se serveste masa. Aroma afinelor proaspete si a merelor bine coapte confera produsului o aroma delicioasa. In plus este si complet naturala. Fructoza adaugata produsului face ca Aloe Berry Nectar sa fie apreciat deopotriva de copii dar si de catre adulti.

Administrare Aloe Berry Nectar:

  • A se agita inainte de folosire.
  • In cazul adultilor se vor consuma 60 – 120 ml, doza recomandata pentru acestia;
  • In cazul copiilor varsta minima de administrare este de doi ani, iar doza recomandata este jumatate din doza unui adult.
  • Dupa desigilarea produsului se va pastra la frigider.

Prezentare Aloe Berry Nectar:

  • Aloe Berry Nectar se prezinta sub forma unui bidon de 1 litru.

Forever Aloe Berry Nectar pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *