Aloe Activator

Aloe Activator
Aloe Activator

Aloe Activator este considerat a fi cel mai concentrat produs din oferta Forever Living Products Romania pe baza gelului de aloe vera. Aloe Activator contine deopotriva gel stabilizat de aloe vera alaturi de alantoina, care la randul sau este un factor de regenerare si crestere celulara. Aloe Activator se constituie a fi un agent de hidratare exceptional in formula caruia se regasesc aminoacizi, enzime si polizaharide.

Important

Din aceste considerente, Aloe Activator este recomandat a se folosi inaintea mastii Facial Mask Powder avand afecte de refacere, hidratare si curatire. Folosirea mastii Facial Mask Powder este ideala pentru indepartarea celulelor moarte, punandu-se in evidenta noile straturi celulare, care vor conferi tenului aspecte luminoae si stralucitoare. Aloe Activator poseda un pH echilibrat, ceea ce-l face potrivit aplicarii in jurul ochilor.

Aloe Activator curata si hidrateaza tenul in profunzime

Aloe Activator este deosebit de eficient pentru realizarea unei curatari in profunzime a pielii, pentru redarea senzatiei de prospetime si pentru obtinerea efectului astringent. Aloe Activator se va folosi impreuna cu un tampon imbibat in produs.

De retinut

*** Aloe Activator este un excelent produs pentru hidratarea si curatirea pielii
*** Aloe Activator poate fi aplicat si in jurul ochilor, pentru ca poseda un pH neutru, usor spre acid
*** Aloe Activator are o formula bazata in special pe alantoine si gel stabilizat de aloe vera
*** Aloe Activator este un agent astringent eficace

Utilizare Aloe Activator:

  • Pentru redarea senzatiei de prospetime si efect astringent, tenul se va sterge cu un tampon de vata bine imbibat cu produs, pana ce epiderma ramane curata;
  • Clatiti usor cu apa, pentru o piele curata si revigorata;
  • Pentru curatarea pielii preparati o masca faciala cu aloe, omogenizand o lingurita de masca pudra cu o lingurita de Aloe Activator;
  • Aplicati pe fata in strat subtire, dupa 30 de minute clatiti bine cu apa calda;
  • Folositi de 2-3 ori pe saptamana;
  • Evitati contactul cu ochii;
  • Daca apar iritatii, clatiti abundent cu apa. Daca iritatia persista, intrerupeti utilizarea produsului si consultati un medic.

Prezentare Aloe Activator:

  • Flaconul contine 130 ml

Aloe Activator pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *