25th Edition for Women

25th Edition for Women
25th Edition for Women

25th Edition for Women este unul dintre cele doua parfumuri oferite de catre Forever Living Products. Parfumul ofera placerile unui adevarat elixir. Mirosurile sale proaspete si aromatice, minutios elaborate fac din acest parfum unul ispititor si imbietor pentru orice doamna, oricat de exigente ar fi cerintele sale.

25th Edition for Women – parfum delicat pentru doamne

Apa de parfum 25th Edition for Women emana caldura si feminitate. Acest lucru se datoreaza in principal esentelor lemnoase calde ce au fost adaugate produsului. Mirosul seducator al florilor de cactus dar si al freziei galbene confera o nota de eleganta parfumului, accentuata si de accentul verde al frunzelor de iedera. Nota de mijloc a parfumului este data de transparenta florilor albe printre care se strecoara acorduri fine produse de petale de trandafir, magnolie, margaritar si iasomie. Peste toate aceste arome, mireasma lemnului de cires, paciuli si mosc parfumul floral invoca stralucirea scanteietoare a unui veritabil parfum floral.

Important

Asadar, doamnelor lasati-va fermecate de aromele proaspete si ispititoare furnizate de parfumul 25th Edition for Women. Doi renumiti parfumeuri francezi au conceput acest parfum cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de activitate, ce ofera adevarata placere furnizata de un elixir subtil.

De retinut

*** Special creat pentru Forever de cei mai renumiti parfumeuri francezi
*** Aroma seducatoare de floare de cactus si frezie galbena

Prezentare 25th Edition for Women:

  • 25th Edition for Women se prezinta sub forma unui flacon de 50 ml

Forever 25th Edition for Women pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *