Sonya Volume Shampoo

Sonya Volume Shampoo

Sonya Volume Shampoo, unul din cele patru produse ce tocmai au imbogatit gama oferita de catre Forever Living Products de produse destinate ingrijirii personale. Sonya Volume Shampoo se remarca prin cateva virtuti pe care le vom enumera in continuare:

  • Curata parul simultan cu conferirea de stralucire si volum acestuia;
  • Datorita prezentei aloei vera dar si a laptisorului de matca, samponul Sonya Volume Shampoo aduce un plus de vigoare si de volum parului;
  • Contribuie la echilibrarea pH-ului scalpului;
  • Pentru persoanele care isi vopsesc parului, trebuie mentionat ca samponul protejeaza parul vopsit.

Atunci cand va doriti ca parul dumneavoastra sa capete volum, dar si cand simtiti ca parul dumneavoastra are nevoie de acest lucru, nu uitati ca una dintre cele mai bune solutii este Sonya Volume Shampoo cu laptisor de matca si aloe vera. Formula ce sta la baza produsului este una exclusiva, menita a conferi stralucire si volum parului.

Pe langa efectul legat de volum, cele doua ingrediente majore din produs, aloe vera si laptisorul de matca, confera parului vigoare si un aspect foarte sanatos. Samponul este ideal pentru a proteja parul vopsit, lasandu-l stralucitor fara a-l incarca in schimb.

Responsabila de echilibrarea pH-ului si a hidratarii parului este responsabila binecunoscuta aloe vera. Efecte hidratante si hranitoare pentru par are si laptisorul de matca ce combate pe deasupra si uscaciunea ce poate conduce in final la aparitia matretei. In plus, laptisorul de matca contine numerosi antioxidanti ce neutralizeaza actiunea radicalilor liberi de la nivelul firului de par, simultan cu refacerea firelor de par distruse.

Alte ingrediente prezente in Sonya Volume Shampoo sunt:

  • proteine hidrolizate din grau cu rol in mentinerea nivelului optim al hidratarii dar si a fortificarii firului de par. Totodata, ele refac parul ce a fost afectat de diverse tratamente de natura chimica;
  • Gliceride din floarea soarelui – acestea lasa un par stralucitor dar contribuie si la formarea unei spume abundente, ceea ce inseamna o curatire profunda a parului.

Toate aceste ingrediente sunt capabile sa curete parul fara a induce si alte efecte negative, Sonya Volume Shampoo curatind parul fara “ajutorul” parabenilor, SLS, SLES, si a propinoglincolului.

Modul de utilizare al produsului:

  • Samponul se va aplica pe parul umazit in prealabil pentru a forma in acest fel o spuma abundenta. Dupa curatirea parului se va proceda la clatirea cu apa din abundenta. Se recomanda folosirea unui alt produs marca Forever, anume Sonya Volum Conditioner

Modul de prezentare al produsului:

  • Sonya Volume Shampoo se prezinta sub forma unui flacon cu un continut de 355 ml.