Sonya Volume Conditioner

Sonya Volume Conditioner

Sonya Volume Conditioner completeaza cu succes gama de produse pe baza de aloe vera oferite de catre Forever Living Products Romania destinate igienei personale. Sonya Volume Conditioner vine sa completeze si sa desavarseasca ritualul de curatire al parului realizat cu Sonya Volume Shampoo. Sonya Volume Conditioner se bazeaza pe o formula exclusiva ce aduce parului stralucire si volum, in paralel cu fortificarea parului, lasandu-l moale si foarte facil de coafat.

La baza acestui exceptional balsam stau doua ingrediente cu o certe proprietati in ingrijirea personala, dar nu numai: gelul stabilizat de aloe vera si laptisorul de matca. Aloe vera este recunoscuta in primul rand pentru capacitatea acesteia de a hidrata parul. Laptisorul de matca a fost adaugat in produs pentru echilibrarea pH-ului, pentru hranirea parului si scalpului si pentru a contribui la refacerea parului distrus. Dupa folosire, parul va capata un aspect sanatos, natural si puternic, dar in acelasi timp veti aprecia si parfumul delicat si discret al acestui balsam.

Pe langa cele doua ingrediente, aloe vera si laptisorul de matca, balsamul Sonya Volume Conditioner mai contine:

  • Uleiul de seminte de jojoba pentru a creste substantia rezistenta parului, ameliorand in acelasi timp si aspectul firelor despicate;
  • Uleiul de seminte de Macadamia integrifolia pentru a aduce stralucire parului;
  • Pantenol, un derivat al vitaminei B5, aduce un plus de stralucire parului, hraneste scalpul si amelioreaza aspectul firelor despicate.

Un aspect demn de luat in seama este faptul ca Sonya Volume Conditioner NU contine ingrediente mai putin apreciate precum parabeni, SLES, SLS sau propilenglicol.

Modul de utilizare al produsului:

  • Dupa ce in prealabil ati folosit Sonya Volume Shampoo, se va proceda la o masare usoara a scalpului folosind balsamul Sonya Volume Conditioner, iar dupa ce acesta a fost lasat sa actioneze timp de circa 2-3 minute, se va trece la clatirea definitiva;
  • Pentru rezultate exceptionale se pot folosi alternativ Sonya Hydrate Shampoo, respectiv Sonya Hydrate Conditioner.

Modul de prezentare al produsului:

  • Sonya Volume Conditioner va este oferit sub forma unui flacon ce contine 355 ml.