Sonya Hydrate Shampoo

Sonya Hydrate Shampoo

Sonya Hydrate Shampoo reprezinta acel start perfect pentru o zi plina de reusite. Parul va arata perfect si toti cei aflati in jurul dumneavoastra va vor admira si aprecia. Rutina zilnica de ingrijire atat a scalpului, cat si a parului va fi desavarsita de actiunea benefica a samponului Sonya Hydrate Shampoo.

Printre cele mai importante beneficii aduse de catre samponul Sonya Hydrate Shampoo se numara restabilirea nivelului optim al hidratarii parului uscat, protejarea parului impotriva actiunilor exercitate de diverse tratamente la care este supus, cum ar fi vopsirea acestuia, dar si echilibrarea pH-ului scalpului.

Formula sa unica cu proprietati ultra hidratante, va lasa in urma sa un par rezistent si matasos, cu o stralucire deplina. Doua ingrediente majore dau acestui produs calitatile sale extraordinare: aloe vera si laptisorul de matca. Aloe vera este apreciata in special pentru capacitatea sa de hidratare atat a parului cat si a pielii in general, in vreme ce laptisorul de matca a fost folosit in general pentru capacitatea sa de a hrani pielea scalpului si de a preveni aparitia matretei. Dupa ce il veti folosi, Sonya Hydrate Shampoo va va face sa va indragostiti de el si datorita parfumului sau discret si placut, nu numai datorita beneficiilor extraordinare aduse pentru mentinerea sanatatii parului. In cazul parului vopsit, Sonya Hydrate Shampoo se dovedeste a fi un ajutor de exceptie in pastrarea sanatatii acestuia.

Pe langa laptisorul de matca si aloe vera in Sonya Hydrate Shampoo mai sunt prezente si alte ingrediente valoroase dintre care le mentionam pe urmatoarele:

  • Gliceridele obtinute din floarea soarelui ca un derivat al uleiului obtinut din aceasta planta, contribuie la formarea unei spume abundente, dar si la conferirea aspectului stralucitor al parului;
  • Pantenolul – este un derivat al vitaminei B5 care hraneste scalpul, confera stralucire si amelioreaza aspectul firelor despicate.

De apreciat pentru Sonya Hydrate Shampoo este si faptul ca NU contine parabeni, SLES, SLS si propilenglicol.

Modul de utilizare al produsului:

  • Samponul Sonya Hydrate Shampoo se va aplica pe parul umezit in prealabil pentru a fost astfel o spuma abundenta, par urmat de o clatire cu apa din abundenta. Se va repeta acest pas la nevoie, iar apoi ritualul ingrijirii parului va fi completat cu Sonya Hydrate Conditioner.

Modul de prezentare al produsului:

  • Sonya Hydrate Shampoo contine 355 ml si se prezinta sub forma unui flacon