Sonya Hydrate Conditioner

Sonya Hydrate Conditioner

Sonya Hydrate Conditioner, un balsam exceptional pe baza de aloe vera si laptisor de matca, va face coafura dumneavoastra sa arate exceptional. Balsamul Sonya Hydrate Conditioner descurca cu usurinta parul uscat in paralel cu hidratarea acestuia, conferindu-I in final stralucire si facandu-l usir de coafat. Balsamul Sonya Hydrate Conditioner este si o completare perfecta pentru samponul tot pe baza de aloe vera si laptisor de matca, Sonya Hydrate Shampoo.

Asa cum am precizat deja, la baza balsamului Sonya Hydrate Conditioner se afla o formula exclusiva ce se bazeaza pe gelul stabilizat de aloe vera si laptisorul de matca, formula ce ajuta parul sa-si mentina o hidratare optima. Va veti bucura de aspectul unui par sanatos si stralucitor conferit de balsamul Sonya Hydrate Conditioner capabil sa hraneasca parul in mod corespunzator, netezind si aspectul firelor de par ce sunt mai rebele, in urma folosirii sale ramanand un par moale, usor de coafat si stralucitor. Parfumul placut si discret al balsamului Sonya Hydrate Conditioner va intregi seria de calitati care va vor face sa-l iubiti.

Pe langa gelul stabilizat de aloe vera si laptisorul de matca balsamul Sonya Hydrate Conditioner mai contine:

  • Ulei de seminte de jojoba pentru sporirea rezistentei parului, ameliorand si aspectul firelor despicate;
  • Ulei de seminte de Macadamia pentru o mai buna stralucire a parului;
  • Proteine hidrolizate din grau pentru pastrarea nivelului optim al hidratarii si pentru fortificarea rezistentei firelor de par.

Toate aceste ingrediente benefice nu au lasat locul unor ingrediente mai putin apreciate cum ar fi parabenii, SLS, SLES, sau propilenglicol.

Modul de utilizare al produsului:

  • Se recomanda a se folosi in prealabil samponul Sonya Hydrate Shampoo. Dupa spalarea efectuata cu sampon, se va proceda la o masare usoara a scalpului cu Sonya Hydrate Conditioner, iar dupa ce a fost lasat sa actioneze timp de doua-trei minute, se va trece la clatirea definitiva.

Modul de prezentare al produsului:

  • Sonya Hydrate Conditioner se prezinta sub forma unui flacon cu un continut de 355 ml