Relaxation Massage Lotion

Relaxation Massage Lotion

Relaxation Massage Lotion – lotiune emolienta din aloe vera pentru masaj – combina beneficiile regenerante si pe cele calmante ale aloei vera cu extractul de ceai alb, extracte de fructe si diverse uleiuri esentiale, pentru a obtine o lotiune pentru masaj ce poseda o textura non-grasa, ideala a se folosi dupa imbaiere sau dupa dus, impreuna cu alte doua produse de exceptie de la Forever Living Products, anume Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel.

Proprietatile exceptionale ale gelului de aloe vera sunt amplificate prin adaugarea de extract de ceai alb si de lavanda. Motivul pentru care a fost adaugata lavanda a fost ca aceasta este apreciata pentru proprietatile sale relaxante, in vreme ce ceaiul alb aduce lotiunii o aroma revigoranta si proaspata. Formula produsului Relaxation Massage Lotion este intregita de catre uleiul esential obtinut din muguri de bergamota si de catre extractul de castravete.

Pentru a incheia intr-un mod ideal o zi agitata si obositoare Relaxation Massage Lotion oferit de catre Forever Living Products este modul ideal de a o face. Grijile si problemele vor disparea imediat ce ati aplicat lotiunea pe piele si ati facut un masaj usor.

*** Relaxation Massage Lotion contribuie la calmarea pielii si la regenerarea acesteia

*** Relaxation Massage Lotion combina proprietatile ceaiului alb, uleiurilor esentiale, ale lavandei cu cele ale gelului de aloe vera

*** Relaxation Massage Lotion se recomanda a se folosi impreuna cu Relaxation Shower Gel si Relaxation Bats Salts

Modul de utilizare al produsului:

  • Va recomandam sa folositi produsul Relaxation Massage Lotion impreuna cu Relaxation Shower Gel si cu Relaxation Bath Salts. Dupa imbaiere sau dupa un dus facut cu cele doua produse mentionate anterior, uscati pielea folosind un prosop, lasand-o usor moale, urmand a aplica lotiunea pe care o veti masa pana cand este complet absorbita

Modul de prezentare al produsului:

  • Relaxation Massage Lotion contine 192 ml