Relaxation Bath Salts

Relaxation Bath Salts

Relaxation Bath Salts prin continutul sau de saruri provenite din Marea Moarta, uleiuri esentiale si lavanda va face sa dispara toate grijile dumneavoastra odata cu cufundarea intr-o baie fierbinte alaturi de produsul nostru.

Pentru efectele sale terapeutice, inca din vremea antichitatii oamenii obisnuiau sa mearga adesea la Marea Moarta, in primul rand pentru ca sarurile de la Marea Moarta sunt recunoscute pentru contributia la rehidratarea pielii si pentru calmarea acesteia.

Lavanda, o alta componenta importanta a acestui produs, are proprietati calmante si aromaterapeutice. Spre exemplu, in cazurile tulburarilor de somn sau pentru relaxare, in aromoterapie folosirea lavandei are o indelungata traditie.

In Relaxation Bath Salts Forever Living Products a reunit proprietatile celor doua nemaipomenite ingrediente, rezultatul fiind cel mai relaxant elixir de baie care exista la ora actuala pe piata. Veti avea parte de o experienta relaxanta si calmanta de neuitat folosind numai doua linguri de sare din acest produs.

*** Relaxation Bath Salts contine saruri de la Marea Moarta, foarte bine cunoscute pentru calitatile lor terapeutice
*** Combinatia de lavanda si uleiuri in aromaterapie a adus rezultate excelente in relaxare si tratarea tulburarilor de somn
*** Doua linguri de sare va vor ajuta sa aveti parte de o experienta relaxanta si calmanta de neuitat

Modul de utilizare al produsului:

  • Folositi circa doua linguri din Relaxation Bath Salts in apa calda. Asteptati pana ce se dizolva complet, pentru rezultate deosebit de placute; daca este nevoie, amestecati.

Modul de prezentare al produsului:

  • Relaxation Bath Salts contine 350 grame.