Forever Vision

Forever Vision

Forever Vision

Forever Vision oferit de catre Forever Living Products Romania, indeplineste toate acele calitati pe care orice produs ar trebui sa le indeplineasca pentru a proteja vederea. Forever Vision are la baza luteina provenita din afine, recunoscuta pentru proprietatile sale in protejarea vederii, iar cu doua tablete din acest produs puteti avea siguranta ca vederea dumneavoastra va este pe deplin protejata.

Pentru unii dintre noi a vedea inseamna ceva ce este de la sine inteles, dar in realitate acesta este un bun nepretuit. Adesea, se intampla sa ne completam dieta cu diverse suplimente nutritive care sa acopere anumite carente alimentare, dar avem tendinta de a neglija vederea, pana la urma foarte necesara in vederea mentinerii sanatatii noastre.

Suplimentul nutritiv pe care vi-l propunem, Forever Vision, are la baza luteina, alaturi de extracte de afine si zeaxantina, ce impreuna formeaza un grup de antioxidanti foarte puternici. Afinele spre exemplu, sunt recunoscute pentru proprietatile lor benefice in mentinerea vederii, prin ameliorarea circulatiei sangvine la nivelul ochilor. Un element prezent in foarte multe fructe si legume, luteina, are o contributie importanta in protectia retinei. Astaxantina si zeaxantina sunt si ei doi carotenoizi cu rol important in mentinerea sanatatii maculei retiniene.

Asadar, cu numai doua tablete din Forever Vision in fiecare zi aveti garantia ca vederea dumneavoastra este protejata, fiind o cale facila si la indemana tuturor de a mentine clara vederea, pentru viitorul ochilor dumneavoastra.

Modul de administrare al produsului:

  • Doua tablete pe zi, ca supliment nutritiv

Modul de prezentare al produsului:

  • 60 tablete

Forever Vision pret:

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau sa ne trimiteti un e-mail la office@gelaloevera.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila odata cu prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • In vederea obtinerii reducerii de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living