Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv de ultima generatie conceput a furniza intreaga cantitate de antioxidanti de care organismul are nevoie pe parcursul unei singure zi. Alaturi de antioxidanti in produs se regasesc si alte substante nutritive foarte benefice pentru organism, bioflavonoide, toate avand ca sursa lyciumul, un fruct chinezesc.

In medicina traditionala chineza fructul de lycium se bucura de o mare apreciere, in special pentru continutul sau de antioxidanti si aminoacizi. Pe langa extractul de lycium, in Forever Lycium Plus se mai regaseste si radacina de lemn dulce, si ea un produs cu multe intrebuintari in medicina traditionala. Despre lycium se mai poate spune ca utilizarea sa cea mai frecventa a fost de adjuvant pentru a scoate tot ce este mai bun din alte plante medicinale. In final, in Forever Lycium Plus exista mai bine de 150 de compusi, fiecare cu efectele sale benefice.

Din radacina de lemn dulce se extrage un concentrat denumit Licorice Flavonoid, un conglomerat de bioflavonoide. Acesta este obtinut prin indepartarea glicirizinei care se face responsabila de producerea unor efecte secundare. Bioflavonoidele extrase din lemnul dulce se afla in topul listei cu cei mai cunoscuti si apreciati antioxidanti cunoscuti pana la ora actuala.

Cercetari de data recenta au scos in evidenta doua aspecte importante legate de extractul de lycium: primul este legat de puternicele sale calitati antioxidante, iar al doilea se refera la capacitatea acestuia de a contracara efectele secundare ce apar in cazul radioterapiei si chimioterapiei. Extractul obtinut din fructele de lycium are capacitatea de a ameliora semnele imbatranirii, amelioreaza semnele senilitatii, si in schimb are o contributie importanta la cresterea acuitatii vizuale si la imbunatatirea functiilor sexuale. Efectele sale pozitive nu se opresc aici, fructul este consumat de secole intregi pentru ca favorizeaza constitutia fizica prin mentinerea energiei.

Toate beneficiile descrise mai sus aduse de ingredientele prezente in Forever Lycium Plus va sunt aduse de acest produs. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv de ultima generatie foarte apreciat de catre toti cei care l-au consumat pana in prezent.

Modul de administrare al produsului:

  • Se vor consuma 3 tablete pe zi in reprize diferite

Modul de prezentare al produsului:

  • Forever Lycium Plus se prezinta sub forma de flacon ce contine 100 tablete