Forever Kids

Forever Kids

Forever Kids se adreseaza in special copiilor fiind un supliment nutritiv ce ofera fitonutrienti, minerale si vitamine, toate acestea fiind obtinute din legume si fructe. Forever Kids contine o paleta larga de substante nutritive oferind intregul necesar zilnic de care corpul uman are nevoie, dintre care enumeram numai cateva: vitamine precum B2, B12, B6, B5, E, D, C, A alaturi de minerale importante ca magneziul, manganul, cuprul, calciul si zincul. Sursele din care sunt obtinute acesti nutrienti sunt legume si fructe: mere, lamaie, merisor, rosii, varza, spanac, roscove si broccoli.

Oferiti copiilor dumneavoastra toate vitaminele si mineralele de care acestia au nevoie zi de zi, prin intermediul unui supliment nutritiv special conceput pentru ei: Forever Kids. Tabletele de Forever Kids se prezinta sub o forma delicioasa si amuzanta le asigura atat copiilor (cu o varsta de minim 2 ani) dar si adolescentilor intregul necesar de elemente nutritive vegetale, minerale si vitamine, care este posibil sa le lipseasca din alimentatie.

Nutrientii vegetali se regasesc in fructe si legume. Ultimele tehnici din domeniu asigura protejarea substantelor nutritive importante astfel incat acestea sa nu fie distruse in timpul procesului de prelucrare. In acest fel a luat nastere o multivitamina masticabila prezenta sub forma unor tablete amuzante, completand astfel oferta de suplimente nutritive ce sunt oferite de catre Forever Living Products.

Forever Kids NU contine conservanti sintetici, coloranti, aspartat sau zahar, in vreme ce toate substantele nutritive sunt extrase din legume sau fructe precum varza, spanacul, rosii, citrice, mere, broccoli, afine acerola sau morcovi. Copii vor iubi acest produs pentru gustul sau natural de struguri sau portocala.

Modul de administrare al produsului:

  • Pentru copii cu o varsta de pana la 4 ani se vor administra pana la doua tablete in fiecare zi;
  • In cazul copiilor de peste 4 ani, dar si al adultilor doza zilnica recomandata este de 2 pana la 4 tablete zilnic

Modul de prezentare al produsului:

  • Forever Kids contine 120 tablete