Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus are o formula ce se bazeaza pe o planta legendara in terapiile naturiste, anume Ginkgo biloba. De mii de ani aceasta planta este folosita pentru a salva vieti, lucru datorat indeosebi proprietatilor sale antioxidante, ea adresandu-se in mod special sprijinirii functiilor creierului.

Extractul de gingko biloba, acest legendar “tonic al creierului” va va ajuta sa va intretineti creativitatea, sprijinind toate functiile creierului.

Forever Ginkgo Plus este rezultatul combinarii a patru plante de origine asiatica rezultand astfel un produs unic. Principalul ingredient este extractul de frunze de ginkgo biloba, alaturi de care Forever Living Products a asociat trei ingrediente precum fructele de Schisandra, complexul Fo-ti si Ganoderma din ciuperci Reishi.

Extractul obtinut din frunzele de Ginkgo biloba este renumit pentru continutul sau de terpenoide si flavonoide apreciate pentru cresterea rezistentei capilarelor, actionand in acelasi timp si ca antioxidante.

Iata principalele actiuni ale extractului de ginkgo biloba:

  • Stimuleaza circulatia sanguina;
  • Antiagregant plachetar;
  • Ameliorarea proprietatilor reologice ale sangelui, contribuind la scaderea vascozitatii;
  • Extractul de gingko biloba este un foarte eficient antioxidant datorita in special carotenoidelor continute alaturi de vitamina C si flavonoide;
  • Extractul de ginkgo biloba este anxiolitic si antidepresiv.

Dintre efectele benefice aduse de ciuperca Reishi le vom evidentia pe urmatoarele:

  • Aceasta este apreciata in China pentru proprietatile sale de reglare si de stimulare a metabolismului, pentru favorizarea circulatiei sanguine, avand de altfel o reputatie de de remediu benefic in prelungirea vietii, sau altfel spus de “elixir al vietii”;
  • Printre alte beneficii aduse de ciuperca Reishi se numara si favorizarea circulatiei sanguine, are proprietati antiinflamatoare si antialergice, contribuie la reglarea nivelului colesterolului, ajuta la relaxarea muschilor cardiaci, combate convulsiile si contribuie la reglarea tensiunii arteriale.

Remediul Fo-ti este si el apreciat pe cuprinsul continentului Asia pentru proprietati precum favorizarea fertilitatii, proprietati antitumorale, prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire precum incaruntirea parului, fiind in acelasi timp ca si celelalte ingrediente un remediu tonic.

Modul de administrare al produsului:

  • Se vor consuma doua tablete pe zi.

Modul de prezentare al produsului:

  • Forever Gingko Plus contine 60 de tablete per flacon.