Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia este gandit special pentru a-i ajuta pe cei ce in mod constant sunt supusi la eforturi intense. Intr-un mod natural Forever Gin-Chia va ajuta sa faceti fata oboselii si stresului de peste zi, si sa faceti fata provocarilor cotidiene.

La baza produsului Forever Gin-Chia se afla doua ingrediente principale: ginsengul siberian si goldenchia. Ginsengul siberian poseda numeroase virtuti terapeutice ce il fac sa fie supranumit “planta vietii”, din acest motiv el regasindu-se in mai multe remedii naturiste pe piata destinate mentinerii tonusului, prelungirii vietii, regenerarii si revitalizarii.

Chia aurie (Salvia columbariae) din vest alaturi de ginsengul siberian din est, sunt doua plante recunoscute pentru proprietatile lor din vremuri stravechi, sunt combinate pentru a oferi un produs cu adevarat modern – Forever Gin-Chia. Aceasta combinatie de planta ajuta organismul sa se refaca recuperand ceea ce pierde din cauza stilului de viata actual agitat.

Inca de la inceputul secolului al XIX-lea indienii aflati in sud-vestul SUA au folosit chia aurie pentru proprietatile sale benefice in mentinerea echilibrului in sanatate. Semintele de chia se caracterizeaza prin faptul ca poseda cel mai mare procent de acizi grasi polinesaturati, acid linolenic si alfa-linolenic (aproximativ 83,2%), fiind si o foarte importanta sursa de fibre vegetale, antioxidantisi acizi grasi omega-3. In plus, semintele de chia contin proteine intr-o proportie mai mare comparativ cu cerealele, astfel in vreme ce semintele de chia contin in jur de 19-23% din cantitatea lor proteine, graul si porumbuil contin 14%, ovazul 15,3%, orezul 8,5% si orzul 9,2%. Mai mult decat atat, proteina din semintele de chia este una completa, astfel se poate spune ca aminoacizii esentiali se regasesc intr-o proportie echilibrata.

Ginsengul este cunoscut de mai multe secole, avand proprietati tonice legendare, de aceea este supranumit si “regele tonicelor”. Ginsengul contine unsprezece saponine, ceea ce il fac sa fie adaptogen, adica se adapteaza in functie de nevoile organismului, fiind in paralel si un foarte eficient antioxidant.

Cele doua ingrediente mai au in comun continutul de vitamine precum B2, B1, A, D si C alaturi de riboflavina, tiamina, fier, calciu, potasiu, sodiu, zinc, mangan, magneziu si cupru. Daca sunt combinate, toate aceste ingrediente ajuta la sporirea vitalitatii si a rezistentei organsimului, ameliorand in paralel si circulatia.

Modul de administrare al produsului:

  • Se recomanda consumul a 2 pana la 3 tablete in fiecare zi, in functie de nevoi

Modul de administrare al produsului:

  • 100 tablete